Veebruarikuu parimad erinevates kategooriates – auhinnad iSport`ilt, Punch Drinksilt, Chilli Disc Golfi Klubilt, Venus Clubilt ja Epiimalt!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga veebruarikuu tublimate osas olid Läheneja ja Draivija osas näod tuttavad, Puttija kategoorias taas uus üllatusmees.

Liiga kuu parimaid erinevates kategooriates toetavad 2019/2020 hooajal iSport, Punch Drinks, Chilli Disc Golfi Klubi, Venus Club ja Epiim. Aitäh teile suure südame eest!

 

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

Läheneja – PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Puttija – FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

Draivija – 3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Lubage esitleda: Retlar Harrastuskorvpalli Liiga 2019/2020 veebruari vapramad:

Veebruarikuu Läheneja tiitel läheb jätkuvalt head ja stabiilset vormi hoidvale mängumehele, kes jaanuarikuu parima valimisel võttis selle kõige väärikama tiitli, aga ka veebruarikuu Läheneja tiitel pole paha – Edvard Svarts võistkonnast BC Smsraha. Jaanuaris korralikke numbreid näidanud mängumees jätkas samal lainel ka veebruaris, teenides kahes mängus keskmiselt 23,5 punkti.

Veebruarikuu Draivija tiitel ei lähegi seekord mehel, kes seda tiitlit neli esimest kuud omistas, vaid viimase kuu parima tiitli omanikuks on eelmiselgi hooajal samas kategoorias tegusid teinud Andry Nõmmsalu võistkonnast Eurofasteners. BC Forwards/Retlar Legends/35+ vastu 8 ja BC Smsraha vastu 5 kaugviset visanud mängumees suutis ka kolmandas veebruarikuus osaletus mängus RSK Viimsi vastu “käe valgeks saada” kaugema joone tagant, visates keskmiselt kolme mänguga 4,7 kaugviske tabamust mängu kohta!

Veebruarikuu Puttija tiitli osas mingeid kahtlusi tekkida ei saanud. Alles teise mängijana, kes suutnud 100% täpsusega vabaviskeid tabada kuu kestel läbi kahe hooaja – Taavet Hindrek Taimla võistkonnast RSK Viimsi ei vääratanud kordagi, visates 10-st 10 vabakat sisse. Järgmine mängija antud kategoorias jäi “mägede kaugusele”, ehk 76,9% peale! Aga üllatusmees kindlasti, ja see ongi see, mis Retlar Harrastuskorvpalli Liigat värskendab!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga, iSport, Punch Drinks, Chilli Disc Golfi Klubi, Venus Club ja Epiim soovivad kõikidele spordiinimestele jätkuvaid sooritusi, mis tähelepanu pakuvad!

iSport pakub laias valikus sporditarbeid alati parima hinnaga. iSport poodi Tondil (Tammsaare tee 60) sisse astudes tunned sa end alati, nagu kodus, sest soe vastuvõtt on garanteeritud. Kui sul on korvpallijalatsid amortiseerunud, ja “garaaž” vajab väljavahetamist, siis uued käimad, millega tiigrihüppeid sooritada, leiad kindlasti ka iSport poest. Toodetega tutvu SIIN

Punch Drinks OÜ panustab maailma, mis on teaduslikum ja tervislikum, ning seda läbi katsetuste ja eksperimenteerimiste. Punch Drinks on Eesti joogitööstuse üks innovatiivsematest ning kiirema kasvuga ettevõtetest, mis valmistab kvaliteetseid öko karastusjooke ja artisan gini kokteile. Rohkem infot: www.punch-drinks.com

Chilli Disc Golfi klubi eesmärgiks on propageerida liikuvat ja sportlikku eluviisi ning edendada discgolfi spordiala Eestis ja kogu Baltikumis. Ehk eesmärgid kattuvad Retlar Harrastuskorvpalli Liiga eesmärkidega. Samas, on ka nemad oma ala entusiastid. Need ka põhjused, miks Chilli Disc Golfi klubi hooandjana Liiga tegemistele kaasa aitab.

Venus Club on Tallinna üks populaarsemaid ööklubisid, kus teenindus on alati super, ja parimad DJ-d hullutavad rahvast 6 päeva nädalas. Klubi eestvedajat on üdini spordiinimesed, kes ka ise aktiivselt korvpalli mängivad, ja ka teisi alasid harrastavad.

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis. Täna valmistatakse Epiima meiereis ja koorejaamas juustu, võid ning piimapulbrit enam kui 120 000 tonnist puhtast kodumaisest toorpiimast aastas.