FKE OÜ esitleb: veebruarikuu parim mängija – vormi timmiv päikesepoiss!!!

FKE OÜ on kuu parima mängija peatoetaja ka hooajal 2019/2020. Lisaks on oma panuse Retlar Harrastuskorvpalli Liiga kuu parimale otsustanud anda ka iSport, Punch Drinks , Venus Club , Epiim ja Retlar Harrastuskorvpalli Liiga.

Veebruarikuu parima valimine oli lihtsam, kui jaanuari verstapost. Timo Kark võttis Coop/Mefabi koosesius seekord üldises arvestuses Veebruarikuu MVP tiitli, jäädes keskmise punktiskoori kategoorias alla vaid Veebruarikuu parimale Lähenejale Edvard Svartsile, ja kaugvisete kategoorias vaid Veebruarikuu parimale Draivijale Andry Nõmmsalule. Ja ka vabavisete kategoorias suutis mees 14-nda koha teenida tabavusprotsendi järgi. Üleplatsi mehena suutis Timo skoorida BC Sulevi vastu (26 punkti, sh. kaugviskeid 4) ja samuti ka mängus LakiLakidega oli mees parim skoorija kahe tiimi peale, visates 31 punkti (sh. 6 kaugviset). Kuigi KK Pelgulinna vastu 11 punkti (sh. 3 kaugviset) ja RSK Viimsi vastu 9 punkti panustanud Timo hoog rauges, oli tegemist siiski suurima skoorija ja tabatud kaugvisete arvuga mängumehega!

Tsiteerides Timo olukorda: “Su keha saab hakkama peaagu kõigega, see on Su vaim, mida peab veenama!”

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ soovivad omalt poolt kuu parimale mängijale veelgi suuremaid õnnestumisi, ja tahtejõudu olla veel parem platsil. Auhindadega premeerivad kuu parimat FKE OÜ , iSport Punch Drinks , Venus Club , Epiim ja Retlar Harrastuskorvpalli Liiga.

FKE OÜ tootevalikuga saate tutvuda SIIN. Liiga korraldajad on ka varem teinud koostööd meie kuldsponsoriga, ja kui kedagi soovitada kas siis firmade ürituste raames meenete või muidu ka, spordiürituste, sünnipäevade, jne. kingituste tegemiseks, siis kindlasti on FKE OÜ väga positiivne elamus just oma professionaalse suhtumise poolelt – meie soovitame.

iSport pakub laias valikus sporditarbeid alati parima hinnaga. iSport poodi Tondil (Tammsaare tee 60) sisse astudes tunned sa end alati, nagu kodus, sest soe vastuvõtt on garanteeritud. Kui sul on korvpallijalatsid amortiseerunud, ja “garaaž” vajab väljavahetamist, siis uued käimad, millega tiigrihüppeid sooritada, leiad kindlasti ka iSport poest. Toodetega tutvu SIIN

Punch Drinks OÜ panustab maailma, mis on teaduslikum ja tervislikum, ning seda läbi katsetuste ja eksperimenteerimiste. Punch Drinks on Eesti joogitööstuse üks innovatiivsematest ning kiirema kasvuga ettevõtetest, mis valmistab kvaliteetseid öko karastusjooke ja artisan gini kokteile. Rohkem infot: www.punch-drinks.com

Venus Club on Tallinna üks populaarsemaid ööklubisid, kus teenindus on alati super, ja parimad DJ-d hullutavad rahvast 6 päeva nädalas. Klubi eestvedajat on üdini spordiinimesed, kes ka ise aktiivselt korvpalli mängivad, ja ka teisi alasid harrastavad.

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis. Täna valmistatakse Epiima meiereis ja koorejaamas juustu, võid ning piimapulbrit enam kui 120 000 tonnist puhtast kodumaisest toorpiimast aastas.