RHL 23/24 – SIHIKS ESIMENE ASETUS!

 

Loetud päevad on jäänud veel selle aasta lõpuni ja põhihooaeg on loksunud vaikselt juba keskpunktist üle.

Sellises hooaja faasis on meeskondadele magusaks sihiks kindlasti esimese asetuse saavutamine. Kes on veel suures mängus alles?

Parimal positsioonil on loomulikult Tallinn Bobcats, kellel kaotused puuduvad. 8-0 ja puhtad paberid.

BC unico meeskonnal on kirjas 7 võitu ja 1 kaotus ehk  ka neil on kõik uksed valla. Nende kasuks räägib fakt, et mängimata on Bobcatsiga. Võrdsete võitude/kaotuste puhul läheb arvesse omavaheline mäng..

Sarnane seis on ka BC Connectionil – 6 võitu ja üks kaotus ning mängimata ülevalpool mainitud meeskondadega.

Tabeli alumisest osast on üles välja rappinud ka Sleepit/Retlar. Kui sa küsitud, et kaugele see meeskond ennast välja suudab mängida, siis hakkab selgeks saama nii mõndagi.

Peale uute meeste lisandumist on tunnistatud ainult võite- viis võitu järjest!!!

Kahe kaotusega on ka Eurofasteners, võimu on meeskonnal piisavalt, kuid jälle need õnnetud vigastused! Raskeks teeb olukorra ka napp 70 – 74 kaotus Bobcatsile. Tänu sellele võib juhtuda, et põhihooaja võit ja esimene ring playoffis vaba, võib jääda seekord saavutamata.

KK Pelgulinna meestel tundub see aasta olevat raskusi, kuigi seis on 6-2, siis mängud on olnud rabedad ja kaotused kirjas kahelt esimeselt. Karika võitjad loodavad, et playoffis suudetakse ennast jälle leida.

Kolme kaotusega on ka Coop/Mefab .Coopi mehed on osavalt noppinud 5 võitu, kuigi punktide vahe on -4. Siin võib tõdeda, et tegemist on meeskonnaga, kes oskab võtta võite tasavägises mängus.

Kokkuvõtteks ikkagi tahaks tõdeda, et playoffi pääsevad kõik. See tähendab, et kevadel on ikkagi kõigil võimalus tiitel koju viia.

Head vana aasta lõppu ja mõnusat uut korvpalli aastat!!!