Aitäh kõigile, kes usuvad meisse ja kes oma panuse andsid hooajal 2019/2020!

Et alustada uue hooajaga, tuleb ametlikult lõpetada sõnas ja pildis vana hooaeg.

Peame olema õnnelikud, et saime ära pidada Retlar Harrastuskorvpalli Liiga karikavõistlused Eurofasteners karikale pluss Retlar Harrastuskorvpalli Liiga põhiturniiri kõik mängud. Ja kuigi, olime sunnitud pidama play-offidest pausi, oleme tänulikud, et saime Retlar Harrastuskorvpalli Liiga finaalpäeva.

Medalid jagatud, kohad välja mängitud (valik piltides):

          

Oli õpetlik hooaeg, mis pani proovile nii meid, kui ka kõiki teisi, spordimaailmas toimetavaid liigasid ja võistlusi ja eestvedajaid/entusiaste. Samas, ärgem unustagem ära, et ka meie toetajate jaoks oli tegemist teistsuguse olukorraga.

Tahame omaltpoolt tänada meie suurepäraseid toetakaid, kes läbi hooaja olid meie entusiastidele suureks toeks, tunnustamaks rahvaspordi kategooriat vääriva korvpalliliiga tublimaid sooritusi auhindadega.

RHL tänab: Retlar OÜ

Retlar OÜ tegeleb tavapäraselt kvaliteetse mööbli tootmisega juba 20 aastat. See aasta on Retlar OÜ juubeliaasta.1.oktoobril saab 20 aastat ja 6 kuud hetkest, millal ettevõte kliente rõõmustama hakkas.

Retlar OÜ on alati pidanud lugu ka spordist ja tervislikest eluviisidest. Spordi osas ei ole ettevõttel otsest suunda. Retlar OÜ usub ja aitavad edasi arendada erinevaid spordivaldkondi. Olgu selleks Eesti kergejõustiklaste olümpiale aitamine, võrkpalli meeste ja naiste koondiste EM ja MM pääsude eest võitlemine, noorte jalgpallurite areng, rahvaspordi üritused või siis korvpallientusiastide abistamine ala arendamisel ja entusiastidest kubiseva klubi võitudele aitamine.

RHL tänab: Punch Drinks OÜ

Punch Drinks OÜ panustab maailma, mis on teaduslikum ja tervislikum, ning seda läbi katsetuste ja eksperimenteerimiste. Punch Drinks OÜ on Eesti joogitööstuse üks innovatiivsematest ning kiirema kasvuga ettevõtetest, mis valmistab kvaliteetseid öko karastusjooke ja artisan gini kokteile. Rohkem infot: www.punch-drinks.com

RHL tänab: FKE OÜ

FKE OÜ tootevalikuga saate tutvuda SIIN. Liiga korraldajad on ka varem teinud koostööd meie kuldsponsoriga, ja kui kedagi soovitada kas siis firmade ürituste raames meenete või muidu ka, spordiürituste, sünnipäevade, jne. kingituste tegemiseks, siis kindlasti on FKE OÜ väga positiivne elamus just oma professionaalse suhtumise poolelt – meie soovitame.

RHL tänab: iSport

iSport pakub laias valikus sporditarbeid alati parima hinnaga. iSport poodi Tondil (Tammsaare tee 60) sisse astudes tunned sa end alati, nagu kodus, sest soe vastuvõtt on garanteeritud. Kui sul on korvpallijalatsid amortiseerunud, ja “garaaž” vajab väljavahetamist, siis uued käimad, millega tiigrihüppeid sooritada, leiad kindlasti ka iSport poest. Toodetega tutvu SIIN

RHL tänab: Venus Club

Venus Club on Tallinna üks populaarsemaid ööklubisid, kus teenindus on alati super, ja parimad DJ-d hullutavad rahvast 6 päeva nädalas. Klubi eestvedajat on üdini spordiinimesed, kes ka ise aktiivselt korvpalli mängivad, ja ka teisi alasid harrastavad.

RHL tänab: Epiim

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis. Täna valmistatakse Epiima meiereis ja koorejaamas juustu, võid ning piimapulbrit enam kui 120 000 tonnist puhtast kodumaisest toorpiimast aastas.

RHL tänab: Chilli Disc Golfi klubi

Chilli Disc Golfi klubi eesmärgiks on propageerida liikuvat ja sportlikku eluviisi ning edendada discgolfi spordiala Eestis ja kogu Baltikumis. Ehk eesmärgid kattuvad Retlar Harrastuskorvpalli Liiga eesmärkidega. Samas, on ka nemad oma ala entusiastid. Need ka põhjused, miks Chilli Disc Golfi klubi hooandjana Liiga tegemistele kaasa aitab.

RHL tänab: Eurofasteners

Eurofasteners pakub ettevõtetele C-tootesegmendi teenuseid, parandades tootmise tõhusust ja kvaliteeti.