Ülevaade Retlar Harrastuskorvpalli Liiga finaalpäeva teisest mängust RSK Viimsi ja BC Forwards /Retlar Legends/35+ vahel.

Ka Retlar Harrastuskorvpalli Liiga finaalpäeva teises mängus oli paraku pandeemia oma jälje jätnud, ja pikale veninud pausi tõttu olid osad mängumehed kas hooaja varem ära lõpetanud, või kogunud suve jooksul kõhule vormi ning vältisid vigastusi, mis spordi harrastamisega tekkida võiks. Aga siiski-siiski, tugevamad olid kohal, ja andsid väärika vastasseisu. Kahe satsi peale 13 meest kokku, pole paha!

Päeva teine lahtihüpe, teine mäng. Mängu alustas bravuurikamalt RSK Viimsi, kes sai üsna ühepoolses heitluses 8 punktiga ette. Teine veerand oli oluliselt tasavägisem, ja BC Forwards/Retlar Legends/35+ suutis isegi poolajaks tagasi võtta. Siili Pubisse, Mustamäe Rimisse, ja niisama, oma fännidele tribüünile autogramme läksid võistkonnad seisul 37-32 viimsilaste edus. Tagasi pikemalt pausilt, oli kuurortlinna Viimsi esindajad selge plaanida tulnud – lüüa foorwardslased nokki. Sellega sai väga hästi hakkama RSK Viimsist Martin Raud, kes tegi korraliku soolo 9-0. Sellega oli ka BC Forwards/Retlar Legends/35+ jalgadest niidetud, ja veerandajaks kokku võtta ei suudetudki. Viimase veerandi eel turvaline 22-punktiline edu viimsilastele. Viimane veerand taas tasavägisem, ja minipreemia said taas foorwardslased lõpueelse 12-0 spurdiga. Kokkuvõttes viimsilased ei vääratanud, ja numbritega 83-67 (20-12, 17-20, 25-8, 21-27) võit viidi koju.

Võitjameeskonna veduriks olid terve viisiku jagu mehi. Enim skooris Andrus Tubi 20 punktiga. Vladimir Dratšjov lisas 17, Janek Pallase ja Raivo Rang võrdselt 15 ja Martin Raud 14 punkti. Foorwardslastel said kahekohalise skooriga maha Rain Aun (13p), Mairo Lepanurm (13p), Reio Mändla (12p) ja Ivar Vaht (11p).

RSK Viimsi kinnitas oma 5-ndat kohta, BC Forwards/Retlar Legends/35+ platseerus 7-ndal kohal.

Piltliku ülevaate mängust läbi Liina Kääriku fookuse leiab SIIT