Viimase põhiturniiri vooru teine vaatus – ka siin olid jõuvahekorrad selged, BC Sulev ei suutnud üllatada.

VS

03.03.2020 toimus teinegi viimase vooru kohtumine, kui kell 20.00 võõrustas BC Sulev TalTechi Spordihoones BC Smsraha võistkonda. Esimene omavaheline kohtumine andis võidupunktid rahameestele, seisuga 98-54, ja sulevlaste lootus vastast korduskohtumises üllatada oli olemas, ent minimaalne.

Mäng algas paremini BC Sulevil, kes suutis esimese veerandi viiendaks minutiks 11-7 eduseisu endale ehitada, ja hoida vahet sarnasena kuni üheksanda minutini. Siis lagunes kaitse ja rünnak ei tulnud ka järele, ning BC Smsraha tegi 11-0 spurdi lõppu. Minilahingu kaotasid sulevlased 16-23.Teisel veerandil, olles esimesest veerandist “kultuurišoki” saanud, ei suutnud BC Sulev end kokku võtta, ja anti ka teine sett BC Smsrahale, numbritega 9-18. Poolaeg kokku 25-41.

Teine poolaeg oli BC Sulevi poolt sümpaatne, sest, tulles tagasi TalTechi kohvikust, põsed õhetamas, suutsid nad BC Smsraha rünnakuvõimalused minimaalselt korviga lõpetada, ja ise tabati sama palju kokku, teenides väärt viigiseisuga 11-11 seti. Ja kuigi viimane sett ei jõutud enam kaitses nii tublit tööd jätkata, kaotades 18-28 seisuga seti, oli see ikkagi üks ütlemata tore teine poolaeg. Kogu mängu tulemus seega 54-80, mis on tunduvalt tublim sooritus kui avavooru kohtumine antud võistkondadel sügisel.

Rahameeste võiduvankrit vedasi kahekohaliste numbritega Edvard Svarts (19 punkti), Raimzan Hamidov (14 punkti) ja Anton Garanza (10 punkti). Tublide platsil sebijatena tuntud sulevlaste skoori eest kandsid suuresti hoolt Kristo Kuiv 18 punktiga (sh. kaugviseid 4), Arne Liim 13 punktiga ja Janno Bremann 10 punktiga.