FKE OÜ esitleb: jaanuarikuu parim mängija – rünnakul ohtlik, kaitses kõva!!!

FKE OÜ on kuu parima mängija peatoetaja ka hooajal 2019/2020. Lisaks on oma panuse Retlar Harrastuskorvpalli Liiga kuu parimale otsustanud anda ka iSport, Punch Drinks , Venus Club , Epiim ja Retlar Harrastuskorvpalli Liiga.

Jaanuarikuu parima valimine oli erinevalt detsembrikuu parima valimisest tunduvalt keerulisem, kuna jaanuaris oli võrdsemate näitajatega mängijaid tunduvalt rohkem, ja keegi otseselt eraldi klassi ei näidanud. Parima mängija valimisel sai lõppkokkuvõttes määravaks kaks kategooriat – mitmekülgsus rünnakus ja vabavisete tabavusprotsent. Ja kõige paremini suutis kogu selle kombo enda kasuks kallutada mees, keda ehk paljud ei osanuks pakkudagi, aga on oodanud oma aja ära. Lubage tutvustada teile – Eduard Svarts võistkonnast BC Smsraha!!! Kuu keskmise punktiskooriga (14,3) võttis mängumees sisse 9-nda koha, ent vabavisete tabavusprotsendi osas 83,3-ga platseerus II kohal. Jaanuari kuus osales Eduard kõigis mängudes, teenides napis kaotusmängus KK Pelgulinna vastu 13 punkti. Randvere Harrastajate vastu võidumängus 15 punkti, 2 kaugviset ja vabavisked 6/5. Võidumängus BC Forwards/Retlar Legends/35+ vastu näitas mängumees omade parimat skoori, visates 21 punkti, lisaks kaugvise ja vabavisked 2/2. Coop/Mefabi vastu jäi küll skoor tagasihoidlikumaks (8 punkti ja vabavisked 2/2), ent saatuslikuks need numbrid ei jäänud, ja võistkonna võit oli kindel. Ja korraldajad võivad julgelt tunnistada, et Eduardi puhul on tegemist ka ühe Liiga suurima töörügajaga kaitses.

Tsiteerides John Woodenit: “Edu on meelerahu, mis tuleb teadmisest, et sa pingutasid, andes parimat, milleks sa suuteline oled!”

 

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ soovivad omalt poolt kuu parimale mängijale veelgi suuremaid õnnestumisi, ja tahtejõudu olla veel parem platsil. Auhindadega premeerivad kuu parimat FKE OÜ , iSport Punch Drinks , Venus Club , Epiim ja Retlar Harrastuskorvpalli Liiga.

FKE OÜ tootevalikuga saate tutvuda SIIN. Liiga korraldajad on ka varem teinud koostööd meie kuldsponsoriga, ja kui kedagi soovitada kas siis firmade ürituste raames meenete või muidu ka, spordiürituste, sünnipäevade, jne. kingituste tegemiseks, siis kindlasti on FKE OÜ väga positiivne elamus just oma professionaalse suhtumise poolelt – meie soovitame.

iSport pakub laias valikus sporditarbeid alati parima hinnaga. iSport poodi Tondil (Tammsaare tee 60) sisse astudes tunned sa end alati, nagu kodus, sest soe vastuvõtt on garanteeritud. Kui sul on korvpallijalatsid amortiseerunud, ja “garaaž” vajab väljavahetamist, siis uued käimad, millega tiigrihüppeid sooritada, leiad kindlasti ka iSport poest. Toodetega tutvu SIIN

Punch Drinks OÜ panustab maailma, mis on teaduslikum ja tervislikum, ning seda läbi katsetuste ja eksperimenteerimiste. Punch Drinks on Eesti joogitööstuse üks innovatiivsematest ning kiirema kasvuga ettevõtetest, mis valmistab kvaliteetseid öko karastusjooke ja artisan gini kokteile. Rohkem infot: www.punch-drinks.com

Venus Club on Tallinna üks populaarsemaid ööklubisid, kus teenindus on alati super, ja parimad DJ-d hullutavad rahvast 6 päeva nädalas. Klubi eestvedajat on üdini spordiinimesed, kes ka ise aktiivselt korvpalli mängivad, ja ka teisi alasid harrastavad.

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis. Täna valmistatakse Epiima meiereis ja koorejaamas juustu, võid ning piimapulbrit enam kui 120 000 tonnist puhtast kodumaisest toorpiimast aastas.