Jaanuarikuu parimad erinevates kategooriates – auhinnad iSport`ilt, Punch Drinksilt, Chilli Disc Golfi Klubilt, Venus Clubilt ja Epiimalt!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga jaanuarikuu tublimate osas olid Läheneja ja Draivija osas näod tuttavad, Puttija kategoorias uus üllatusmees.

Liiga kuu parimaid erinevates kategooriates toetavad 2019/2020 hooajal iSport, Punch Drinks, Chilli Disc Golfi Klubi, Venus Club ja Epiim. Aitäh teile suure südame eest!

 

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

Läheneja – PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Puttija – FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

Draivija – 3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Ja siin nad on, Retlar Harrastuskorvpalli Liiga 2019/2020 jaanuari sangarid:

Jaanuarikuu Läheneja auhinnakomplekt kuulub taas mängumehele, kes selle auhinna juba “omistas” novembris – Vladimir Dratšjovile. Siinkohal olgu juba aegsalt ette öeldud, et see RSK Viimsi härra on valiv – teda rahuldavad vaid kas kuu MVP või kuu parima Läheneja tiitlid. Põhjus lihtne – kaugviskeid Draivija tiitli kategooriasse pääsuks ta ei harrasta, ja samas, teenitud vabavisete protsent Puttija tiitliheitlusesse ei luba pääseda. Aga sellest hoolimata, mees stabiilselt pildis, ja seekord andsid tema keskmiselt 19 punkti mängus andsid napilt, samas kindlalt, liidrikoha. Kuigi, Puttija kategoorias konkurentsitult rohkem vabaviskeid teeninuna (38 vabaviset 3 mänguga) olid valgusaasta jagu rohkem, kui järgmine mängumees, vedas Vladimiri alt tabavusprotsent ( vaid 50). See fakt, ja kaugvisetes “baranka” olid ka põhjused, miks 11-ndal kohal Puttijate edetabelis paigutuse saanud mees ei suutnud Jaanuarikuu MVP nominentide hulgas kaasa lüüa.

Jaanuarikuu Draivija tiitel on saanud juba Igor Preitlovi -nimelise tiitli, sest juba neljandat korda sel hooajal pole keegi suutnud pakkuda konkurentsi härrale võistkonnast BC Smsraha. Igori käsi kaugviske joonelt on olnud vankumatu, nagu tinasõdur. Keskmiselt 3,7 kaugviset kolme mänguga on fakt, mida kellelgi teisel taas pole ette näidata. Nii hakkab juba igav – samas, sportlikust vaatevinklist tubli sooritus igaljuhul. Samas, tänu kaugvisetele, suutis Igor ka oma keskmise punktiskoori hoida top3 vääriliselt, 17 punktiga keskmiselt mängus.

Jaanuarikuu Puttija tiitli puhul on tegemist Liiga jaoks uue üllatusmehega. “Pauk tuli sealt, kust seda ei oodanudki enam” – nii ütleksid klassikud. Samas, Liiga on sel mehel ammu silma peal hoidnud, ja pole siiani aru saanud, mis mehega toimub, et nii harva kaadrisse satub. Randel Päid võistkonnast Coop/Mefab on saanud loodetavasti uue hingamise, ja edasiselt aitab suurema panusega meeskonda turniiritabelis ülesse poole. Randeli näitajad vabavisetel olid jaanuaris olid 15-st vabaviskest 13 tabamust, mis tõi kokkuvõttes antud kategoorias 86,7-protsendilise tabavusega top1 koha.

Jaanuarikuu MVP auhind läheb üle mehele, keda ehk 90% ei suudaks pakkuda, aga nime avalikustamisel oleks sellega nõus!!!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga, iSport, Punch Drinks, Chilli Disc Golfi Klubi, Venus Club ja Epiim soovivad kõikidele auhinnasaajatele edukaid sooritusi “tataamidel” ja adrenaliinirohkeid mänge just alanud hooajal.

iSport pakub laias valikus sporditarbeid alati parima hinnaga. iSport poodi Tondil (Tammsaare tee 60) sisse astudes tunned sa end alati, nagu kodus, sest soe vastuvõtt on garanteeritud. Kui sul on korvpallijalatsid amortiseerunud, ja “garaaž” vajab väljavahetamist, siis uued käimad, millega tiigrihüppeid sooritada, leiad kindlasti ka iSport poest. Toodetega tutvu SIIN

Punch Drinks OÜ panustab maailma, mis on teaduslikum ja tervislikum, ning seda läbi katsetuste ja eksperimenteerimiste. Punch Drinks on Eesti joogitööstuse üks innovatiivsematest ning kiirema kasvuga ettevõtetest, mis valmistab kvaliteetseid öko karastusjooke ja artisan gini kokteile. Rohkem infot: www.punch-drinks.com

Chilli Disc Golfi klubi eesmärgiks on propageerida liikuvat ja sportlikku eluviisi ning edendada discgolfi spordiala Eestis ja kogu Baltikumis. Ehk eesmärgid kattuvad Retlar Harrastuskorvpalli Liiga eesmärkidega. Samas, on ka nemad oma ala entusiastid. Need ka põhjused, miks Chilli Disc Golfi klubi hooandjana Liiga tegemistele kaasa aitab.

Venus Club on Tallinna üks populaarsemaid ööklubisid, kus teenindus on alati super, ja parimad DJ-d hullutavad rahvast 6 päeva nädalas. Klubi eestvedajat on üdini spordiinimesed, kes ka ise aktiivselt korvpalli mängivad, ja ka teisi alasid harrastavad.

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis. Täna valmistatakse Epiima meiereis ja koorejaamas juustu, võid ning piimapulbrit enam kui 120 000 tonnist puhtast kodumaisest toorpiimast aastas.