Detsembrikuu parimad erinevates kategooriates – auhinnad iSport`ilt, Punch Drinksilt, Chilli Disc Golfi Klubilt, Venus Clubilt ja Epiimalt!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga detsembrikuus oli põhiturniiril paus, toimus vaid üks edasilükatud mäng. Samas, oli täie hooga käimas RHL karikavõistlused Eurofasteners Karikale. Seega läksid arvesse kõik mängud, mis detsembris toimusid. Kaugvisete osas kuu parima valmine muutusteta, keskmisel punkte mängus kategoorias uus mees, vabavisete kategoorias suisa uus võistkond esmakordselt esindatud.

Liiga kuu parimaid erinevates kategooriates toetavad 2019/2020 hooajal iSport, Punch Drinks, Chilli Disc Golfi Klubi, Venus Club ja Epiim. Aitäh teile suure südame eest!

 

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

Läheneja – PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Puttija – FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

Draivija – 3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Ja siin nad on, Retlar Harrastuskorvpalli Liiga 2019/2020 jõulukuu sangarid:

Detsembrikuu Läheneja auhinnakomplekti omanikuks on iga vastasvõistkonna jaoks ebamugavalt lühike, ent see-eest teravusi loov, ja kaugeltki tabav Taavi Müürsepp võistkonnast Eurofasteners. See härra “laulab nagu Enrico Caruso”. Ükskõik, kus punktis mees platsil paikneb, igal juhul on ta vastaste korvile ohtu tekitamas. Detsembris vastaste korvi kokku 61 punkti sokutades ja keskmiselt 20,3 punktiga võttis Taavi sisse edetabelis II koha. Samas, baseerus mees vabavisete kategoorias samuti kõrgel, 5.kohal, teenides kolme mänguga 12 vabaviset ja tabades neist 8 (tabavusprotsent 66,7). Ei jäänud Taavi välja ka kaugvisete kategooria esiviisikust – kolme mänguga 9 kaugviset tabanud näitajad tõid mehe jagama 3-4 kohta kesmiselt tabatud kolmeste kategoorias.

Detsembrikuu Draivija tiitel läks taas, juba kolmandat korda sel hooajal, Igor Preitlovile võistkonnast BC Smsraha. Igori käsi kaugviske joonelt ei olnud küll top1, aga kolme kuu stabiilseimad näitajad kaugema kaare tagant on siiski argument omaette. Detsembris keskmiselt kahe mänguga 3,5 kaugviset mängus tabanud härrasmees oli ka top18-mnes 12-13.kohal keskmiselt 11,5 punktiga mängus. Hat-trickiga sai hakkama esimene mängija Liigas, mis on saavutus omaette.

Detsembrikuu Puttija tiitli puhul on tegemist Liiga jaoks uue “kliendiga”, ehk lõpuks, 1,5 hooaja järel, on BC Forwards/Retlar Legends/35+ suutnud märgi maha saada, kui võistkonna karikavõistluste mängija, Mark Metsla sai kirja ilusad numbrid kahe mönguga. 13-st vabaviskest 11 vabakat teeninud mängumehe DNA-sse on kindlasti hea tabavusprotsent sisse kirjutatud. Selle tulemusega (84,6% tabavusprotsent) platseerus Mark antud kategoorias I.kohale. Lisaks sellele, et vabaviskeid tabas hästi, andsid need punktid piisavalt ka kaasa tulemusele, et keskmiselt tabatud punktide arvestuses kokkuvõttes lõpetada kuu kõrgel kohal. 6-7.koha jagamine oli saanud tõsiasjaks top18-mnes.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga, iSport, Punch Drinks, Chilli Disc Golfi Klubi, Venus Club ja Epiim soovivad kõikidele auhinnasaajatele edukaid sooritusi “tataamidel” ja adrenaliinirohkeid mänge just alanud hooajal.

iSport pakub laias valikus sporditarbeid alati parima hinnaga. iSport poodi Tondil (Tammsaare tee 60) sisse astudes tunned sa end alati, nagu kodus, sest soe vastuvõtt on garanteeritud. Kui sul on korvpallijalatsid amortiseerunud, ja “garaaž” vajab väljavahetamist, siis uued käimad, millega tiigrihüppeid sooritada, leiad kindlasti ka iSport poest. Toodetega tutvu SIIN

Punch Drinks OÜ panustab maailma, mis on teaduslikum ja tervislikum, ning seda läbi katsetuste ja eksperimenteerimiste. Punch Drinks on Eesti joogitööstuse üks innovatiivsematest ning kiirema kasvuga ettevõtetest, mis valmistab kvaliteetseid öko karastusjooke ja artisan gini kokteile. Rohkem infot: www.punch-drinks.com

Chilli Disc Golfi klubi eesmärgiks on propageerida liikuvat ja sportlikku eluviisi ning edendada discgolfi spordiala Eestis ja kogu Baltikumis. Ehk eesmärgid kattuvad Retlar Harrastuskorvpalli Liiga eesmärkidega. Samas, on ka nemad oma ala entusiastid. Need ka põhjused, miks Chilli Disc Golfi klubi hooandjana Liiga tegemistele kaasa aitab.

Venus Club on Tallinna üks populaarsemaid ööklubisid, kus teenindus on alati super, ja parimad DJ-d hullutavad rahvast 6 päeva nädalas. Klubi eestvedajat on üdini spordiinimesed, kes ka ise aktiivselt korvpalli mängivad, ja ka teisi alasid harrastavad.

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis. Täna valmistatakse Epiima meiereis ja koorejaamas juustu, võid ning piimapulbrit enam kui 120 000 tonnist puhtast kodumaisest toorpiimast aastas.