RHL karikavõistlused Eurofasteners Karikale – teises poolfinaalis Eurofastenersi liidrid olid omas rütmis, LakiLakide liidrid tagasihoidlikumad!

VS

19.12.2019 peeti siis teinegi poolfinaal, kui Retlar Harrastuskorvpalli Liiga karikavõistlustel püüdsid kohta Eurofastenersi Karika finaalis karikavõistluste nimisponsor Eurofasteners, kes kutsus kella 19.30-ks külla Järveotsa Gümnaasiumisse LakiLakide võistkonna.

I veerand oleks võinud olla tasavägisem, kui Eurofastenersi oleks eemal hoitud 9-0 spurdist, ja kui LakiLakid oleks suutnud parema protsendiga tabada vabaviskeid (8/4). Siiski, oli üsna lahtine mäng, kus mõlemal poolel suutis skoorile panustada 6 mängumeest. 8-punktilise edu, 22-14, võitlesid välja eurofastenerslased.

II veerandil oli mängupilt 99% vastupidine üleoleku osas. Eurofasteners punnitas, küll edukalt, ent LakiLakide teravused, ja sealt teenitud vabavisete esimesest veerandist parem protsent võimaldasid 10 minutiga teha suisa 3 minispurdi setti (7-0,7-0,6-0), ja võtta setivõit 27-17. Seega, poolajaks oli koduvõistkonnal ette näidata minimaalne, 1-punktiline edu, 39-38.

III veerandil oli tasavägist võitlust neljanda minutini, siis tegi Eurofasteners 10-0 spurdi, ja sellega oli sisuliselt finalist otsustatud. Selle veerandi võitiski koduvõistkond 27-20, ja enne viimast setti alustati seisul 66-58.

Kuna IV veerandil püüdis LakiLakide võistkond “käsi kullas, või p**** mullas”, siis pingutused vilja ei kandnudki kokkuvõttes, ja taas 7-punktilise edu võitles kätte Eurofasteners, seisuga 22-15, ja kogu mänguga 88-73 (22-14, 17-24, 27-20, 22-15) edeneti finaali.

Võitjate poolel näitasid endale omaseid numbreid Taavi Müürsepp 22 punktiga (sh. arusaamatud 3 kaugviset), Rain Põdra 21 punkti (sh. vabavisked 10/6), Rauno Rohtmets 17 punkti (sh. arusaadavad 3 kaugviset) ja Egert Eenloo 10 (sh. samuti arusaadavad 3 kaugviset). Kaotuse vastu võtma pidanud LakiLakide meestest kerkisid esile Robert Norak, kes kõmmutas 16 punkti (sh. 4 kaugviset), novembrikuu MVP Kristjan Nõmmik piirdus 12 punktiga, üks enim vabaviskeid teenivam Gert Kuuskmäe 11 punkti (sh. vabavisked 11/7) ja võistkonna üks liidritest, Freddy Haljandi 10 punkti.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga karikavõistluste Eurofastenersi Karika auhinna katavad Eurofasteners ja Punch Drinks.

Seega, 28.detsember kell 18.00 alustavad ajaloolist, esimest, karika jahti võistkonnad KK Pelgulinn ja Eurofasteners, Kristiini Sportmängude Majas!!!