Pühadeeelne teadaanne – FKE OÜ esitleb: novembrikuu parim mängija – positiivne üllataja Liiga jaoks!

FKE OÜ on kuu parima mängija peatoetaja ka hooajal 2019/2020. Lisaks on oma panuse Retlar Harrastuskorvpalli Liiga kuu parimale otsustanud anda ka Punch Drinks , Venus Club , Epiim ja Retlar Harrastuskorvpalli Liiga.

Lubage esitleda teile Novembrikuu sangarit:

Novembrikuu parima valimine osutus oluliselt keerulisemaks, kui oli seda oktoobrikuu MVP valimised. Küll aga, arvestades mitmekesisust ja meeskondlikku edu, valis Liiga juhatus Novembrikuu parimaks mängijaks LakiLakide ühe värskeima liikme, Kristjan Nõmmiku. Eelmisel hooajal keskmiselt kokku 8,3 punkti visanud ning 2,8 vabaviset (tabavus 51,3%) mängukohta teeninud mängumees on sel hooajal kõvasti juurde pannud. Keskmine punktide arv mängukohta on kasvanud rohkem kui poole võrra, ehk siis 17,7 peale. Samuti on Kristjan hakanud kaugema kaare tagant korvi suunas vaatama – eelmisel hooajal oli selles kategoorias “baranka”, nüüd 6 mänguga juba 5 kaugviset kirjas. Ja kaitsetöös on tehtud korrektiivid – eelmisel hooajal võimalusel ikka tõmbas käe eemale, lubades vastastel rohkem korvi rünnata ( vigu keskmiselt mängu kohta 2,1), nüüd on selles elemendiski juurde pannud, ja pigem end kaitses “tunda andnud” ( vigu seni keskmiselt 3,5 mängu kohta). Novembrikuu esimeses mängus viskas Nõmmik 22 punkti BC Sulevi vastu võidumängus, kaotusmängus KK Pelgulinna vastu piirdus küll vaid 9 punktiga, ent võidumängus RSK Viimsi üle paugutas soliidsed 32 silma. Keskmiselt 21 punktiga basserus novembris mees teisel kohal, ja vabaviske tabavusprotsentki oli eeskujulik 83,3.

Tsiteerides Albert Hitchcocki: “Kui mina ei tee, kes siis veel!” Selliste sõnadega võib kokku võtta Kristjan Nõmmiku novembrikuu esitused!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ soovivad omalt poolt kuu parimale mängijale ametlikku LakiLakide katseajast vabanemist, ja ametliku lepingu teenimist, et mees saaks lõpuks LakiLakide vormis tegusid teha. Auhindadega premeerivad kuu parimat FKE OÜ ,Punch Drinks , Venus Club , Epiim ja Retlar Harrastuskorvpalli Liigal.