Novembrikuu parimad erinevates kategooriates – auhinnad Chilli Disc Golfi Klubilt, iSport`ilt, Punch Drinksilt ja Epiimalt!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga novembrikuu parimate arvestuses kujunesid kategooriate tublimad sooritused palju rohkemate võistkondade vahel jagamisele, kui seda nägi ette oktoobrikuu tublimad.

Liiga kuu parimaid erinevates kategooriates toetavad 2019/2020 hooajal Chilli Disc Golfi Klubi, iSport, Punch Drinks ja Epiim. Aitäh teile suure südame eest!

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

Läheneja – PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Puttija – FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

Draivija – 3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Lubage esitleda, Retlar Harrastuskorvpalli Liiga 2019/2020 novembrikuu parimad koos tulede ja viledega teie ees:

Novembrikuu Läheneja on Vladimir Dratšjov meeskonnast RSK Viimsi. Liigale teada-tuntud mängumees, kes on korvi all jõud omaette, ent kes kaugema kaare taga ei vaata korvi poolegi. Juba eelmisel hooajal suuri numbreid näidanud mängumees on sel hooajal hoogu kogumas. Viimsilaste “ihu ja hing”, tänu kellele suudab võistkond stabiilselt häid tulemusi näidata. Isiklikus arvestuses oli Vladimiril ette näidata parim näitaja kuu keskmise punktisaagi osas, kui 21,7 punkti mängu kohta tõi. Samuti suutis mängumees jagada enim vabaviskeid teenitud meeste seas esikohta koos Saimon Moonduda BC Forwards/Retlar Legends/35+ tiimist. 28-st 13 vabaviset on olnud korralik vigade magneti statistika. Kuu parimast jäi Vladimir Dratšjovi lahutama vaid üksainus tabatud kaugvise – selle mehe jaoks on antud element üsna võõras!

Novembrikuu Draivija auhinnakomplekt rändab taas debüüthooaega tegeva meeskonna, BC Smsraha, mängumehele, Igor Preitlovile. Oktoobrikuu Draivija tiitli mees juba noppis, keskmiselt 3,5 kaugviskega, nüüd otsustas mängumees “panuseid” tõsta, ja tõstis keskmise 5,0 peale, tabades kahes osavõetud mängus kokku 10 kaugviset. Lisaks kaugvisetele, suutis Igor ka keskmise punktiskooriga vahetada eelmise kuu 15,8 keskmise punktiskoori ja 8-nda koha novembrikuu 16,5 punkti ja 7-nda kohaga.

Novembrikuu Puttija tiitli puhul on tegemist Liiga jaoks positiivse üllatajaga. Liiga on alati koostöös toetajatega hinnanud erinevate võistkondade erinevaid mängijaid, ja sel korral on tegemist mängumehega, kelle kohta palju eelnevalt pole põhjust pikemalt pidama jääda olnud. Viljo Trutsi võistkonnast BC Sulev pani sel kuul vabavisete sooritused nii lukku, et väga lähedale ei suutnud ükski mängumees talle jõuda. Viljo teenis novembris 13 vabaviset, tabades neist 10, ja 76,9% protsendiga oli mees Liiga parim. Ainult Raimzan Hamidov BC Smsraha võistkonnast suutis konkurentsi pakkuda 12/9 ja 75%-ndiga.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga, Chilli Disc Golfi Klubi, iSport, Punch Drinks ja Epiim soovivad kõikidele auhinnasaajatele edukaid sooritusi “tataamidel” ja adrenaliinirohkeid mänge kestval hooajal.

Chilli Disc Golfi klubi eesmärgiks on propageerida liikuvat ja sportlikku eluviisi ning edendada discgolfi spordiala Eestis ja kogu Baltikumis. Ehk eesmärgid kattuvad Retlar Harrastuskorvpalli Liiga eesmärkidega. Samas, on ka nemad oma ala entusiastid. Need ka põhjused, miks Chilli Disc Golfi klubi hooandjana Liiga tegemistele kaasa aitab.

iSport pakub laias valikus sporditarbeid alati parima hinnaga. iSport poodi Tondil (Tammsaare tee 60) sisse astudes tunned sa end alati, nagu kodus, sest soe vastuvõtt on garanteeritud. Kui sul on korvpallijalatsid amortiseerunud, ja “garaaž” vajab väljavahetamist, siis uued käimad, millega tiigrihüppeid sooritada, leiad kindlasti ka iSport poest. Toodetega tutvu SIIN

Punch Drinks OÜ panustab maailma, mis on teaduslikum ja tervislikum, ning seda läbi katsetuste ja eksperimenteerimiste. Punch Drinks on Eesti joogitööstuse üks innovatiivsematest ning kiirema kasvuga ettevõtetest, mis valmistab kvaliteetseid öko karastusjooke ja artisan gini kokteile. Rohkem infot: www.punch-drinks.com

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis. Täna valmistatakse Epiima meiereis ja koorejaamas juustu, võid ning piimapulbrit enam kui 120 000 tonnist puhtast kodumaisest toorpiimast aastas.