FKE OÜ esitleb: oktoobrikuu parim mängija – mees nagu orkester!

FKE OÜ on kuu parima mängija peatoetaja ka hooajal 2019/2020. Lisaks on oma panuse Retlar Harrastuskorvpalli Liiga kuu parimale otsustanud anda ka Punch Drinks , Venus Club , Epiim ja Retlar Harrastuskorvpalli Liiga.

Lubage esitleda teile Oktoobrikuu sangarit:

Oktoobrikuu parimaid näitajaid üldise koefitsendina näitas KK Pelgulinna võistkonna mängujuht Kaur Laasma, kes võrreldes eelmise hooajaga on vormikõverat korralikult ülesse upitanud. Kui eelmisel hooajal oli mängumehe keskmised näitajad põhiturniiril 11,4 punkti, ca 0,5 kaugviset ja ca 3,7 vabaviset mängu kohta, siis praeguse hooaja algus on alanud tunduvalt paremate näitajatega. Punkte keskmiselt 20,8, millega antud kategoorias jagas 2-3.kohta. Kaugviskeid tabas Kaur mängu kohta ka oluliselt paremini – vähemalt 1 kaugvise mängus. Teravustki on juurde tulnud, sest keskmiselt 5 vabaviset mängu kohta, mis oktoobris andis antud kategoorias 2-4.koha, aga parem näitaja igatahes võrreldes eelmise hooajaga. Ja sealjuures on märgatavalt tõusnud ka tabavusprotsendi number – 18/19 oli see 50%, 19/20 oktoobrikuul 76% (selle näitajaga oli oktoobrikuu paremuselt teine mängumees).

Kauri kohta võib ka öelda, tsiteerides Zig Ziglarit: “Sa ei pea olema suurepärane, et alustada. Küll aga pead Sa alustama, et olla suurepärane.”

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ soovivad omalt poolt kuu parimale mängijale pikka karjääri, ja sportlikke saavutusi. Auhindadega premeerivad kuu parimat FKE OÜ ,Punch Drinks , Venus Club , Epiim ja Retlar Harrastuskorvpalli Liigal.