Oktoobrikuu parimad erinevates kategooriates – auhinnad Chilli Disc Golfi Klubilt, iSport`ilt, Punch Drinksilt ja Epiimalt!

Kui Retlar Harrastuskorvpalli Liiga alustas oma teist hooaega, ei teadnud keegi, mis seisus sportlikus mõttes on võistkonnad, ja nende mängijad. Esimese kuu möödudes on aga mõndagi juhtunud, ja selgunud ka esimese kuu, s.o. oktoobrikuu tublimate näitajatega mängumehed!

Siinkohal teevad Retlar Harrastuskorvpalli Liiga “alustalad” suure-suure ja sügava kummarduse toetajatele, kes hindavad seda, millega entusiastidena tegeleme, ja millega hakkama oleme saanud, ning on otsustanud toetada Liiga tublimaid sooritusi.

Liiga kuu parimaid erinevates kategooriates toetavad 2019/2020 hooajal Chilli Disc Golfi Klubi, iSport, Punch Drinks ja Epiim. Aitäh teile suure südame eest!

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

Läheneja – PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Puttija – FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

Draivija – 3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Lubage esitleda, Retlar Harrastuskorvpalli Liiga 2019/2020 oktoobrikuu parimad koos tulede ja viledega teie ees:

Oktoobrikuu Läheneja on Jüri Rovgeisha meeskonnast KK Pelgulinn. Mees, keda võib vabalt võrrelda ühest küljest Travis Reediga. Kui Reed oli parimatel aegadel tippklubide üks lühemaid korvialuseid mängijaid, siis Jüri puhul on tegemist harrastustasemel ühe parima korvialuse mängijaga, vaatamata oma kasvule. Aga teisalt, võib Jürit vabalt võrrelda ka Kristjan Kitsinguga, sest vaatamata oma positsioonile platsil, on mõlemad mehed ohtlikud ka kaugviske joone tagant. Oktoobrikuu näitajad olid Jüril üsna viisakad – keskmine punktiskoor 26,3 punkti keskmiselt 4 mänguga, selles kategoorias oli ta parim. Lisaks 1,8 kaugviskega mängust 14-mnes koht ja  5-s koht teenitud vabavisete osakonnas (23/12).

Oktoobrikuu Draivija auhinnakomplekt rändab debüüthooaega tegeva meeskonna, BC Smsraha, mängumehele, Igor Preitlovile. Kuna Igori kohta suuremad võrdlused puuduvad, sest Liigas alles esimest hooaega osaleb, lähme statistiliste näitajate juurde. Kuu Draivija tiitli tõi Igorile 14 kaugviset, mis kogunesid 4 mänguga, keskmiselt 3.5 kaugviset mängus. Kuid hea käega mängumees suutis ka tänu kaugvisetele oma üldist skoori kasvatada jõudsalt, ja oli TOP10-mnes 8.kohal ka 15,8 keskmiselt visatud punktiga.

Oktoobrikuu Puttija tiitel läheb taas KK Pelgulinna meeskonda, ent mitte Jürile, vaid Erkki Kasenurmele. Mängumees, kes pikemat tutvustamist ei vaja, kuna korvpallimaastikul peaks see mängumees olema tuntud üle terve Eesti. Meeskonna üks tõelisi legende kolmest – just niipalju on neid algusaastate mehi selles meeskonnas alles. Erkki näitas oktoobris kõikidest mängijatest kindlaimat kätt vabaviskejoonel, tabades 78,6-protsendiliselt (14/11). Harrastustasemel on selline tabavusprotsent juba tõeline näitaja!!!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga, Chilli Disc Golfi Klubi, iSport, Punch Drinks ja Epiim soovivad kõikidele auhinnasaajatele edukaid sooritusi “tataamidel” ja adrenaliinirohkeid mänge kestval hooajal.

Chilli Disc Golfi klubi eesmärgiks on propageerida liikuvat ja sportlikku eluviisi ning edendada discgolfi spordiala Eestis ja kogu Baltikumis. Ehk eesmärgid kattuvad Retlar Harrastuskorvpalli Liiga eesmärkidega. Samas, on ka nemad oma ala entusiastid. Need ka põhjused, miks Chilli Disc Golfi klubi hooandjana Liiga tegemistele kaasa aitab.

iSport pakub laias valikus sporditarbeid alati parima hinnaga. iSport poodi Tondil (Tammsaare tee 60) sisse astudes tunned sa end alati, nagu kodus, sest soe vastuvõtt on garanteeritud. Kui sul on korvpallijalatsid amortiseerunud, ja “garaaž” vajab väljavahetamist, siis uued käimad, millega tiigrihüppeid sooritada, leiad kindlasti ka iSport poest. Toodetega tutvu SIIN

Punch Drinks OÜ panustab maailma, mis on teaduslikum ja tervislikum, ning seda läbi katsetuste ja eksperimenteerimiste. Punch Drinks on Eesti joogitööstuse üks innovatiivsematest ning kiirema kasvuga ettevõtetest, mis valmistab kvaliteetseid öko karastusjooke ja artisan gini kokteile. Rohkem infot: www.punch-drinks.com

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis. Täna valmistatakse Epiima meiereis ja koorejaamas juustu, võid ning piimapulbrit enam kui 120 000 tonnist puhtast kodumaisest toorpiimast aastas.