Epiim – maitsev uudis korvpallisõpradele!!!

Hea meel on teatada, et Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja Epiim on ühendanud jõud, et tunnustada harrastustasemel sportlaste tublisid sooritusi korvpalli platsil.

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis. Täna valmistatakse Epiima meiereis ja koorejaamas juustu, võid ning piimapulbrit enam kui 120 000 tonnist puhtast kodumaisest toorpiimast aastas.

Täht E meie nimes tähistabki Eesti piima, mille kaudu tutvustame Eesti piimandust nii kodumaistele kui ka piiritagustele juustusõpradele. Puhas Eesti loodus, pikaajalised traditsioonid ning klimaatiliselt soodne geograafiline asukoht tugevas põllumajanduspiirkonnas on loonud ajalooliselt head eeldused edukaks piima töötlemiseks. Lähtume sellest põhimõttest ka täna.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga soovitab – leidke poodidest Epiima tooteid, ja te ei pea pettuma!!!