Poolfinaalpaar nr.2 – vett, vilet, higi, pisaraid ja üllatusmoment vol.2!

 VS 

Teisipäeval, 09.04.2019 toimus teinegi mäng Retlar Harrastuskorvpalli Liigas, kui kell 20.00 Merivälja Koolis kohtusid omavahel kõrgemas konkurentsis pidasid omavahelise teise mängu poolfinaalis finaali pääsu eest põhiturniiri 2. asetus RSK Viimsi ja 3.asetus Eurofasteners. Esimese omavahelise mängu oli võitnud külalismeeskond, küll aga kuurortlinna esindusmeeskonna koduväljakul tunnevad kõik end kui karukoopas, seega, ette arvata mängu tulemust oli raske!

I veerand kulges RSK Viimsi taktikepi all, ning jõudemonstratsiooniga suruti enamus rünnakud Eurofastenersi poolt maha. Mitmekülgne mäng andis kodumeeskonnale 18-7 edu, ja paistis, et minnakse oma teed.

II veerandil olukord muutus, ning Eurofasteners lisas teise käigu mängule. RSK Viimsi oli olukorrast ehmunud, ning esimese veerandi edu sulas, kui kevadine lumi. 14-23 seisuga anti külalistele võimalus, ja poolaeg vaid 32-30 kodumeeskonnale.

III veerandil tundus enamus ajast minevat plaanipäraselt RSK Viimsil, kui 8-ndaks minutiks juhiti taas 45-38, ent siis lükkas Eurofasteners kolmanda käigu sisse, tegi 10-0 spurdi, ning kodumeeskonnal tuli lõpuks 16-20 seisuga tunnistada külaliste järjekordset setivõitu.

IV veerandil õnnestusid asjad paremini taas RSK Viimsil, kui 10 minutiga teeniti suisa 14 vabaviset (võibolla oli vastaste plaan). Kokkuvõttes 21-18 setivõit, ja lõppseis 69-68, ent kahe mängu kokkuvõttes viis finaali Eurofastenersi, kes napi kolme punktiga pääses TOP 2-e!