Teine paar, kes kõrgemast konkurentsist langes, andis korralikku kütet – põnevust jätkus lõpuni!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga esimene hooaeg on lõpusirgel. Mängida on vaid veel FINAALPÄEV, kus selguvad kõik kohad!!!

 VS 

Tallinna Südalinna Koolis, kui omavahel kolmandat korda kohtusid BC Forwards/Retlar Legends/35+ ja Randvere Harrastajad. Varem kahel korral kohtunud omavahelised mängud olid üsna tasavägised, nii oli oodata ka seekord. Forwardslased olid veerandfinaalis kahe mängu kokkuvõttes alla vandunud Eurofasteners meeskonnale vaid 8 silmaga, samas, kui Randvere kihelkonna lemmikud pidid veenvamalt tunnistama õnnest joobnunud RSK Viimsi edu. Käesolev kohamäng ise oli ettearvamatu. Juba esimesel veerandil pani gaasipedaali põhja Randvere Harrastajad. BC Forwards/Retlar Legends/35+ ei saanud mütsigi aru, karussell käis ringi, ning tuli 10-20 seisuga tuli tunnistada vastaste paremust. Peale minipuhkust, teisel veerandil, oli üks vilgas aga viljatu töö mõlema meeskonna poolt. Viigiseisuga 11-11 läksid meeskonnad poolajale. Poolajalt tulles oli paremini mänguks valmis BC Forwards/Retlar Legends/35+, kuigi, ka Randvere Harrastajad ei jöönud kaugele. 23-17 kodumeeskonnale, ent külalised säilitasid eduseisu. Viimasel veerandil sai Randvere Harrastajad haamri, ja BC Forwards/Retlar Legends/35+ kasutas selle ära, võideldes välja 17-8 setivõidu, ja lõppskooriga 61-56 võideti ka mäng. BC Forwards/Retlar Legends/35+ läheb 5-6 koha mängus vastamisi LakiLakidega, ja Randvere Harrastajad selgitab BC Suleviga kohad 7 ja 8.