Kõrgemast konkurentsist pudenenud meeskondade esimese paari mängu võitis LakiLakid!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga esimene hooaeg hakkab vaikselt kulmineeruma. Veerandfinaalid on ühelpool, ja jäänud veel poolfinaalid, finaalid, ning kohamängud 5-8 ja 5-6 ning 7-8 koha mängud!

 VS 

Teisipäeval, 26.03.2019, kell 20.45 algusega Õismäe Sportmängude Hallis taaskohtusid veerandfinaalide ebaõnnesõdurid – LakiLakid ja BC Sulev. Sealjuures, LakiLakid olid lähedal üllatusele just veerandfinaalis-aga mänguaega nappis, samas, BC Sulev näitas tõelist spordimehelikkust, võideldes lõpuni põhiturniiri võitja vastu. Antud mängus oli kodumeeskond esimesel poolajal hädas sulevlastega, suutes I veerandil vaid 3 punktiga minna minipausile, ning II veerandil lisada oma kasuks veel 4 punkti (41-34), ent III veerand kuulus juba selge, 29-9 vahega, õnneküttidele, ja ka IV veerandil ei õnnestunud BC Sulevil pööret mängu tuua (22-11). Lõppseis 92-54 saatis LakiLakid 5-6 mängule, ja BC Sulevi ootama vastast 7-8 koha mänguks.