FKE OÜ esitleb: veebruarikuu parim mängija – vennasvabariigist Sauelt tuleb, ja korvpalli mängib!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga valis koostöös FKE OÜ`ga veebruarikuu parimaks mängijaks: .

Veebruarikuu Best of The Best on Eurofasteners meeskonna mängujuht Taavi Müürsepp, kes oma tegevusega püüab elus hoida Saue linna korvpalli traditsioone. Mees ise on ehk väike, aga teod on suured – nii võiks iseloomustada tema tegemisi Retlar Harrastuskorvpalli Liiga veebruarikuu tegemistes. Kõigepealt alistati härra juhtimisel LakiLakid, ja Taavi panus oli 18 punkti, 2 kaugviset, ja vabavisked 3/2. Võidumängus RSK Viimsiga oli 26 punktiga üleplatsimees, tabades taas 2 kaugviset, ning teenis vabaviskeid 10, millest tõi meeskonna lisaks 6 lihtsat punkti. Keskmiste näitajate kategoorias jagas liidrikohta 22 punktiga mängu kohta, kaugvisetel suutis paremat tulemust näidata vaid 5 mängumeest, ja vabavisete teenimises oli korralik 3-4 koha jagamine faktiks, miks Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ mängija kuu parimaks valisid.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ soovivad omalt poolt kuu parimale mängijale Saue linna aukodaniku nominatsiooni, ja sportlikke saavutusi korvpallis. Auhinnad kuu parimale FKE OÜ-lt ja Venus Club`ilt.