FKE OÜ esitleb: jaanuarikuu parim mängija – Coop/Mefabi päikesepoiss, keda ei kujuta ette tõsisena, samas teeb tõsiseid numbreid palliplatsil!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga valis koostöös FKE OÜ`ga jaanuarikuu parimaks mängijaks konkurentsitult parimate näitajatega mehe:

Jaanuarikuu Best of The Best of The Best on kaubanduskoja orduliikmeskonna üks juhtfiguur – mees, kes suudab oma rõõmsameelsusega nakatada ka teisi, ja keda ei mäletagi tõsisena, kuigi, on jätnud tõsiselt võetava mängumehe staatuse juba Liiga esimesest mängust alates. Coop/Mefab meeskonna üks eestvedajaid, ja meeskonna vaieldamatu liider – Timo Kark. Härra, kes tunneb muuhulgas muret ka keskkonna pärast meie ümber, ja on selle võtnud üheks oma südameasjaks.

Meeldejääv hetk oli kindlasti Liiga ajalooline avamäng, kus meeskonna liidrina suutis vedada meeskonna napi, 63-62 võiduni Eurofastenersi üle, ja sealt alates on näidanud kuude lõikes üsna stabiilseid numbreid isiklikus kontos. Varasematel kuudel on teiste meeskondade liidrid olnud edukamad, ent nüüd on Timo kord nautida märtsi kuuni tiitlit, mida keegi temalt võtta ei saa. Keskmiselt 20,7 punkti – I koht, keskmiselt 3,7 kaugviset – II koht, auhinnaks 2 võitu kolmest mängust, ja põhiturniiritabeli esimesse poolde meeskonna betoniseerimine.

 

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ soovivad omalt poolt kuu parimale mängijale õnnestumisi ja vigastustevabat jätku. Auhinnad kuu parimale FKE OÜ-lt ja Venus Club`ilt.