Jaanuarikuu parimad erinevates kategooriates – auhinnad Chilli Disc Golfi klubilt!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga esitleb: detsembrikuu parimad erinevates kategooriates teie ees.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga üks hooandjatest,

Chilli Disc Golfi klubi premeerib Retlar Harrastuskorvpalli Liiga mängijaid igakuiselt erinevates kategooriates.

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

Läheneja – PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Puttija – FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

Draivija – 3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Seekord läks kaks kategooriat suisa ümber jagamisele, ja üks kategooria pandi lukku 100% visketabavuse juures.

Jaanuarikuu Läheneja on euroopalikult kiire mängustiiliga Rain Põdra meeskonnast Eurofasteners. Täpsemalt – kuna Liiga kellelegi kahte auhinda ei jaga, siis Läheneja auhind läks ümber jagamisele, ja selle tiitli ainuomanikuna sai Rain Jaanuarikuu MVP järel 17,5 punktiga keskmiselt mängus, II koha, edestades napilt, vaid 0,2 punktiga III kohta. Samas, tuleb ära mainida, et osav mängumees suutis ka piisavalt terava mängustiili toel teenida 2 mänguga 10 vabaviset, tabades neist 6, ja saavutades vabavisete kategoorias 4-5 koha jagamise, 60% tabavusega. Mitmekülgne mängumees, kas pole?

Jaanuarikuu Draivija tiitli puhul on veel segasemad lood, kui Läheneja puhul. Selle tiitli otsustas Liiga ja erinevate kategooriate hooajanda Chilli Disc Golfi klubi esindaja anda kaugvisete kategoorias III koha mehele, Andry Nõmmsalule. Kuigi, kuu parimat keskmist kaugvisetel näitas just Chilli Disc Golfi klubi esindaja ja BC Forwards/Retlar Legends/35+ mängumees Ralf Rogov ise, keskmiselt 4 kaugviskega per mäng, siis otsustas mees oma auhinna anda kategoorias järgmisele võimalikule, koos tiitliga – “KOKK OMA RESTORANIS EI SÖÖ”. Ja kuna Draivija kategoorias oli II koht Jaanuari kuu MVP-l, taas, keskmiselt 3,7 kaugviset per mäng, siis kokkuvõttes langeski tiitel samuti tublisid sooritusi näidanud noortele eeskujuks olev Andry Nõmmsalu, keskmiselt 3 kaugviskega mängust. Ehk siis Eurofasteners noppis ka teise tiitli jaanuaris. Tänu kaugvisetele hoidis mees ka oma skoori keskmist kahekohalise arvu juures. Tubli sooritus vanema generatsiooni kossusõbrale.

Jaanuarikuu Puttija tiitel läheb juba kolmandat kuud järjest ühte ja samasse meeskonda. Nii novembris kui ka detsembris röövisid selle tiitli LakiLakid, nii ei erine ka jaanuar eelnevatest kuudest. Küll aga on erinevus %-ntides. Austraalias kogemusi korjamas käinud Freddy Haljandi suutis kahe mänguga teenida 11 vabaviset kokku, ja tabas neid kadedust tekitava enesekindlusega. 11-st 11 tabatud vabaviset, ja 100%-ndine tabavus andis teiste ees mäekõrguse edu kategooria võiduks. Nagu juba Euroliiga, ütleks klassikud! Samas, oli ka selle mehe punktisaak korralikud 12,7 punkti per mäng, seega, vabavisetel tasuks täpne olla ka teistel.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja Chilli Disc Golfi klubi soovivad kõikidele auhinna saajatele palju õnne, ja jaksu korvpalliväljakul, ja vigastuste vabat hooaega kogu liiga mängijatele. Edukat 2019 aastat!!!

PS – LakiLakide meeskonna Rahvaliiga meeskonna liige, Martin T. – hoiame pöialt, et tuled tagasi tugevamana!!!