12.vooru viimane mäng jäi oma piiridesse!

 VS 

Neljapäeval, 24.01.2019 kell 19.30 sai Järveotsa Gümnaasiumis osaks lahing Eurofasteners ja BC Sulev meeskondade vahel. Esimene omavaeline mäng möödus Eurofastenersi taktikepi all, kui seisuga 49-78 tuli kodumeeskonnal toona kaotuse kibedus alla neelata, Aga seekord?

I veerand ei kõnelenud palju – 8-ndaks minutiks olid Sulev Reinpuu kasvandikud asunud juhtohjade juurde, ent tõenäoliselt suurem vihahoog oli see, mis asjad suuresti paika loksutas. 8-0 spurdiga suutis Eurofasteners aheldada BC Sulevi, ning 20-14 seisuga minna vastu teisele setile.

II veerandil oli BC Sulev täielikult lukus, samas, kui Eurofasteners näitas sisu, ja kaitses võeti sisuliselt maksimum. Veerandaaega alustati 10-3 skooriga, ent lõppu lisati veel 5-0, ja 15-3 skoor minisetis tähendas, et enne otsustavat teist poolaega juhiti sulevlaste ees 35-17, mis üsna selge vahe. Ent korvpall on ümmargune!

III veerandil läks BC Sulev ümber taktikle, mis sundis vastaseid vigu tegema, ent vabavisked sulevlastel lihtsalt ei kukkunud, samas, Eurofasteners lasi oma viskeid teele igast asendist nagu kulda.Veerandaja 7 minutiga said Rein Loori kasvandikud 18 silma Sulev Reinpuu kasvandike 1 silma vastu, ja kogu seti arvestuses 27-3. Viimasele veerandile läksid satsid vastu 62-20 seisul.

IV veerandil näitasis Tõnu ja Co rohkem sisu, ning minimatšis jäeti vaid 14-10 alla Eurofasteners meeskonnale. Küll aga, kuigi kodumeeskond võitis 76-30. ei ole see kindlasti argument play-offideks vastu tulevatele meeskondadele – karta tuleb kõiki!!!