12.vooru teine mäng taastas vahepeal kaotsi läinud tabeli liidri staatuse!

 VS 

Kolmapäeval, 23.01.2019, kell 19.00 Karulaugu Spordikeskuses rullusid lahti sündmused Randvere Harrastajate ja KK Pelgulinn meeskondade vahel. Kunagi sügisel see paar omavahel juba kohtus, ja siis oli veenev võit kodumeeskonnana esindatud pelgulinlaste pidulaual. 88-55 seisuga laeti akud maha 5.vooru kohtumises. Seekord ei olnud kahtlustki, kes on favoriit, ent, Randvere kihelkonna rahva südi vastupanu ei saa hetkekski unustada.

I veerandil panid külalised Põhja-Tallinnast oma maksumuse varakult paika, kui juba seitsmendaks minutiks Randvere Harrastajad olid jäänud tagaajaja rolli 4-19. Ja kuivõrd edasi jagati skoori korda-mööda, siis lõpptulemina jäi kodumeeskond 10-24 kaotusseisu.

II veerand oli sündmuste-vaesem. Ei olnud erilist võitlust kaitses, samas, rünnakutel eksiti lihtsatel visetel, ja nõnda ei suutnud ka Randvere Harrastajad olukorda ära kasutada, ja 9-14 setikaotuse järel mindi Viimsi Spa`sse lõõgastuma seisul 19-38.

III veerand oli hoopis teine pilt, võrreldes II veerandiga, ja meenutas rohkem I veerandit. Randvere Harrastajad sättisid skoori lähivisetega, samas, kui KK Pelgulinn püüdles tähtede poole, kasutades nii lähi-, kui ka kaugviskeid, ja unustamata teravaid olukordi luua. Kui kodumeeskond ei saanud kordagi, siis külalised testisid oma kohalolekut suisa seitsme vabaviskega, millest paraku palju hõlpu polnud. Seitsmest vabaviske üritusest vaid kahel korral läbis pall rõnga, ent siiski-siiski, vastaste mehed noppisid vigu, nagu õunu, ja kaks on parem kui null. 8-18 seti kaotus tähendas, et üldjoontes läheb mäng omasoodu, samasoodu, nagu esimene mäng. Enne viimast kolinat seis Randvere rahvale kurjakuulutav: 27-56 seisuga läksid meeskonnad viimast lihvi pingile andma.

IV veerand oli oluliselt vabam mõlemalt poolt.12 korda vahetati korve, ja kuna suurt “kala” randverelased enam püüda ei suutnud, püüti väärikalt lõpuni võidelda. Ja võideldigi. Napimast napimalt kaotati viimane veerand, seisuga 19-20, ja kogu mäng 46-76. Ehk erinevusi esimese mänguga võrreldes väga palju polnud. Vüiduga taastas ka KK Pelgulinn põhiturniiri liidrikoha, mis oli 23-ks tunniks käest antud!