FKE OÜ esitleb: detsembrikuu parim mängija – RSK Viimsi hing, ja kuurortlinna spordiosakonna arendaja!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga valis koostöös FKE OÜ`ga detsembrikuu parimaks mängijaks: .

Detsembrikuu Best of The Best tuleb Eestimaa suve”pealinnast”, Viimsist. Lubage esitleda, üks ja ainus, Vladimir Dratšjov meeskonnast RSK Viimsi. Legendaarse Andres Sõbra kombel, kaitses kõva, aga pole ka rünnakutel kitsi. Tegemist on, kui paljud asjahuvilised veel ei tea, siis võrkpallist ja jõustikualadest välja kasvanud, Harrastusliigas üheks vaieldamatult stabiilsemaks korvpalluriks sirgunud, mängumehega. Mees, kes on Harrastusliigas tõenäoliselt püstitanud rekordi 2-punkti tabamistel.

Kui hooaja esimesel kuul ei saanud mees võibolla oma mootorit korralikult käima, siis november-detsember on mees uisutanud omas sõiduvees. Novembri panus meeskonna tulemustesse keskmiselt 22 silma mängus, detsembris 23 silma (detsembri parim). Sinna juurde ka hulk vabaviskeid – novembris 17/10, detsembris 20/14 (detsembri parima jagamine). Piisavalt aktiivne, et olla fookuses. Kuna varasemate kuude puhul pole abi loota olnud kuu parima valimistel kaugvisete sektorist, tuligi mängumehel sellevõrra rohkem lähedalt ja teravalt “paugutada”. Mängus BC Forwards/Retlar Legends/35+ vastu paugutas härra 21 silma, ja meelitas välja 7 vabakat, tabades suisa 5, samas, mängus Randvere Harrastajad meeskonnaga mürtsus trumm 25 detsibelli juures, ja ka vabakaid teenis mees 13, millest realiseeris 7.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ soovivad omalt poolt kuu parimale mängijale kindlameelset tegutsemist, samas, mõnda säravamat hetkegi kaugvisetel. Auhinnad kuu parimale FKE OÜ-lt ja Venus Club`ilt.