Detsembrikuu parimad erinevates kategooriates – auhinnad Chilli Disc Golfi klubilt!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga esitleb: detsembrikuu parimad erinevates kategooriates teie ees.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga üks hooandjatest,

Chilli Disc Golfi klubi premeerib Retlar Harrastuskorvpalli Liiga mängijaid igakuiselt erinevates kategooriates.

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

Läheneja – PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Puttija – FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

Draivija – 3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

On hea meel tõdeda, et erinevad meeskonnad, ja erinevad mängijad on säranud ka sel korral ning jõudnud võrreldes oktoobri- ja novembri kuuga parimate hulka, mis näitab, et igas meeskonnas on omad “heatahtesaadikud”, kes meeskonda esile toovad.

Detsembrikuu Läheneja on old grand master Reigo Roos, vanameistrite meeskonnast Randvere Harrastajad. Keskmiselt 19,5 punkti mängus, ja sinna juurde 2,5 tabavat kaugviset, ning 4,5 teenitud vabaviset, millest per mäng tabatud 3, andsid “rahvahääletusel” üldarvestuses teise vanameistri, Dratšjovi järel ka üldvõrdluses tugeva teise koha. Mees, kes ise pole küll Meistriliiga taset nuusutada saanud, ent kes oma poja üle uhke võib olla (4 ML mängu 2017/2018 hooajal), on igati tark mängumees, ja Randvere Harrastajad meeskonnas vääramatu jõud.

Detsembrikuu Draivija tiitel läheb mehele, kelle peaks varsti Liiga reklaamnäoks kujundama. Oli ilus etteaste mehelt oktoobris, jagas kaugvisete kategoorias parimat näitajat, ja pani detsembris natuke juurde, ning võttis kindla esikoha antud kategoorias, keskmiselt 3,5 tabava kaugviskega mängu kohta. Lubage siis esitleda, Timo Kark aka Leopold meeskonnast Coop/Mefab. Mees, kes meeskonda ka skoori osas aitas detsembris sümpaatse 14 silmaga per mäng, aga kelle vabavisetega oli midagi rohkemat lahti. Kui muidu tabab härra minimaalselt 50%-ndiliselt, siis kahe viimase mängu % oli 12,5, ehk ARUSAAMATULT madal.

Detsembrikuu Puttija tiitel rändab, nagu ka Novembrikuu tiitel, õnneküttidest koosnevasse LakiLakid meeskonda. Kristo Krinpuse Korvpalli Kooli kooli sünnil “hoonele” nurgakivi asetajaks olnud Roger Krinpus on meeskonnas selle algusest peale, ja kahjuks, ei ole temastki vigastused mööda hiilinud, ent tagasi tulles on see mees kohati paremaid esitusi näidanud. Kõik mis ei tapa, teeb tugevaks. Mehe üldine % (59,1) pole küll midagi ulmelist, ent detsembri kahe mängu põhjal teenitud 10-st vabaviskest 7 tabamust on oluliselt parema %-ndiga (70). Ja kui siia juurde lisada detsembris keskmiselt 12,5 punkti per mäng, siis, müts maha mehe ees, kelle vastu spordivigastused võiks tsau-pakaa öelda lõplikult.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja Chilli Disc Golfi klubi soovivad kõikidele auhinna saajatele palju õnne, ja jaksu korvpalliväljakul, ja vigastuste vabat hooaega kogu liiga mängijatele. Ja samuti, head 2018 lõppu, ning edukamat 2019 aastat!!!