FKE OÜ esitleb: novembrikuu parim mängija – LakiLakide võlu, vastasmeeskondade valu!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga valis koostöös FKE OÜ`ga novembrikuu parimaks mängijaks: .

Novembrikuu Best of The Best on Freddy Haljandi meeskonnast LakiLakid. Pallivõlur, kelle lemmikelemendiks palliplatsil näib olevat just rünnakul meeskonna abistamine. Soojendustel alati keskendunud visked – et mängus ikka vastaseid hulluks ajada tabavate visetega.

Novembrikuu nelja mänguga suutis Freddy koguda keskmiselt 16,8 punkti, 1,0 kaugviset ja 5,0 teenitud vabaviset. Vabaviske protsent sealjuures tublid 75%. Meeskonna aitas vedada võidule 4-st mängust kahes, ent sealjuures väga tähtsas ja tasavägises võiduga lõppenud mängus Eurofastenersiga, oli just Freddy 25 punkti, 3 kaugviset ja vabavisked 12/10 need, mis vastaste 13 kaugviskele vastu oli panna. Mitmekülgne tegutsemine nelja mängu jooksul tõi mehele kuu parima tiitli.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ soovivad omalt poolt kuu parimale mängijale põnevat ja elamuste rohket hooaega, ja 360-spinne. Auhinnad kuu parimale FKE OÜ-lt ja Venus Club`ilt.