Novembrikuu parimad erinevates kategooriates – auhinnad Chilli Disc Golfi klubilt!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga esitleb: novembrikuu parimad erinevates kategooriates teie ees.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga üks hooandjatest,

Chilli Disc Golfi klubi premeerib Retlar Harrastuskorvpalli Liiga mängijaid igakuiselt erinevates kategooriates.

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

Läheneja – PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Puttija – FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

Draivija – 3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

On hea meel tõdeda, et erinevad meeskonnad, ja erinevad mängijad, on jõudnud võrreldes oktoobrikuuga, parimate hulka, mis näitab, et igas meeskonnas on omad “heatahtesaadikud”, kes meeskonda esile toovad.

Novembrikuu Läheneja on Vladimir Dtatšjov RSK Viimsi meeskonnast. See mees jõudis kolme peetud mänguga vastaseid kostitada keskmiselt 22 punktiga. Tegemist on kindlasti Liigas kõige rohkem 2-punktiviskeid tabanud mängijaga, ent tõelise härrasmehena jätab kaugvisked meeskonnakaaslastele. Samas, on terav korvi all tegutsedes, teenides ka palju vabaviskeid – kui vaid see tabavusprotsent kasvaks, siis kasvaks ka keskmine skoor ja meeskonna skoor, loomulikult. Aga kindlasti oma meeskonna mootor, ja on meeskonna hästi tööle pannud.

Novembrikuu Puttija tiitel rändab õnneküttidest koosnevasse LakiLakid meeskonda. Kristo Krinpuse Korvpalli Kooli sisseastumiskatsetel edukas olnud Priit Evart on juba mõnda aega meeskonnas pallinud. Kindlat kätt näitas mees vabaviskejoonel, kui sinna saadeti – 10-st vabaviskest 9 tabamusega kindlustas endale novembrikuu tiitli. Samas, kui vastasmeeskonnad ei tea, siis tegemist on ka mehega, kellele meeldib kaugelt visata, ja sealjuures ka tabada. See Liiga kindlasti annab Priidule tuule tiibadesse, oma kuulsama venna varjust välja tulemisel.

Novembrikuu Draivija ihaldatud tiitlile käis tõeline nõiajaht. Mehed, ma ütlen – liiga palju NBA`d olete vaadanud. Kõik tahavad olla Stephen Curry`d, kõik tahavad kaugelt peale visata, ja võimalikult täpselt. Aga kes siis korvi alt punkte toob? Vladimir Dratšjov? Aga sellegipoolest ilus saavutus, ja kuigi ei oktoobrikuu parima draivijaga samade numbriteni, oli mehi antud tiitli pärjamisel suisa kolm.

Chilli Disc Golfi klubi otsustas, et kuna tubli sooritusega on hakkama saanud rohkem kui üks mängija, siis premeeritakse kõiki sama tulemuse teinud mängumehi, kedagi kellelegi eelistamata.

Esimene novembrikuu Draivija tiitel läheb Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ajaloolises mängus, liiga esimeses mängus, mehe moodi tegusid teinud Timo Kark`le, kelle koduklubiks on alati sitket mängu näitav Coop/Mefab. Mees nagu orkester, kes on võimeline ohtlik olema nii kaugvisetega, keskpositsiooniga – isegi keerulistel visetel, kui ka korvi alt teravust tekitades. Ja väga sümpaatne mängumees, nagu räägivad Liigat korraldavad ametnikud. Novembrikuu saldos kaugvisete osas siis 2,7 kaugviset vastaste korvi mängus.

Teise novembrikuu Draivijana auhinna saab Retlar Harrastuskorvpalli Liiga “Knight Rider” ehk siis ka rallispordis Eesti rallisõpradele tuntud Rauno Rohtmets, kes Eurofasteners korvpallimeeskonnaga kolmandat hooaega koos pallinud. Korraliku hüppelt viske tehnikaga 2,7 kolmest mängu kohta, nagu novembrikuu Draivijale kohane. Kindlasti oma meeskonna üks “käivitusakusid”, kes vajadusel annab oma panuse, et meeskond mõõnast välja tuua. Ja arvestades, et oma mitmekülgsusega on ka korralik käsi discgolfis, siis on auhind kindlasti rõõmu tekitav.

Ja kolmas mees, kes suutis Retlar Harrastuskorvpalli LiigaStephen Curry stiilis silma paista, ja novembrikuu Draivija tiitliga pärjatud saab, on novembrikuu Läheneja, Vladimir Dratšjovi, meeskonna kaaslane Janek Pallase, kuurortlinna Viimsi esindusmeeskonna RSK Viimsi meeskonnast. Mees, kes on oma meeskonna üks punktimasinatest, ja samas, meeskonna parim kaugviskaja. Janeki novembri kuu keskmine oli samuti 2,7 tabatud kaugviset mängust, ja senise hooaja üldine keskmine 1,9. Koos Vladimiriga ollakse novembrikuu 3-st mängust 3-e võidu põhiarhitektideks.