8.vooru teine mäng liiga liidri ja 4.kohal oleva meeskonna vahel – vastased väärisid taas üksteist!

  VS 

04.12.18 kell 20.45 toimus Retlar Harrastuskorvpalli Liiga raames teinegi mäng, kus omavahel võtsid mõõtu Õismäe Sportmängude Hallis LakiLakid ja KK Pelgulinn. Korduskohtumist kahe meeskonna vahel võiks nimetada “tasa aga targu”, kus kumbki meeskond enam, arvestades esimest mängu (suureskooriline ja lahtine mäng, mille toona võitis KK Pelgulinn 83-79), enam pea ees tormama ei hakanud, ja üritati üksteist üle kavaldada.

I veerandil, arvestades esimest omavahelist mängu, suutsid LakiLakid mängu samamoodi käima saada, ent just siis, kui tundus, et on mõnus ja hea, astus välja, ei tea kust, üks 9-0 spurt KK Pelgulinn meeskonna poolt. Kui esimene mäng suudeti 1/4 õnneküttidel 15-13 võita, siis antud mängus sama sett kaotati just spurdi tõttu 11-23.

II veerandil oli meeskondade vahekord võrreldes esimese mänguga sisuliselt sama, ent kaitsest lähtuv. Kui esimeses mängus paugutasid meeskonnad ohtralt, unustades kaitse, lubades üksteisele kütta korralikult, ja pikema kõrre tõmbas 26-20 seisuga KK Pelgulinn, siis korduskohtumises oli kaitsest lähtudes pilt kinnisem. Põhja-Tallinna pealinlaste taktikepi all möödus siiski ka see veerand. LakiLakid pingutasid, ent 11-13 kaotus tähendas poolajaks kokkuvõttes puhkama minnes 22-36 tagaajaja rolli.

III veerandil, kui mõlemad meeskonnad olid oma soovitused kätte saanud korvpalli tõeliselt legendilt, Kaukasuse Jumalalt, tõmmati hoog uuesti üles.Tundub, et LakiLakidele sobib kolmas veerand KK Pelgulinn meeste vastu, ja samas, ei sobi see vastupidi. Kui esimeses mängus õnnekütid suutsid 7 silmaga 3/4 võita, siis antud mängus tehti jõuline avaldus, ja “ipponiga” võeti veerandaeg, 21-10. Ehk et, enne viimast veerandit, taas vaid kolme-punktiline vahe, nagu ka esimeses mängu, lihtsalt skoorivaesem. 43-46 seisuga vastu viimasele veerandile – läheb mänguks alles.

IV veerandil sai paremini minema külalised regionaalselt põhja poolt tulnud mehed, Pelgulinna omad poisid. Esimese mängu võrdluses oli viimane periood kulgenud punkt siia, punkt sinna, punktid siia, punktid sinna, rütmis. Seekord võtsid KK Pelgulinna mehed jalad kõhu alt välja, ja mängu 36-ndaks minutiks oli LakiLakide kaotusseis 3-lt punktilt kasvanud 11-punktiliseks, ent jõuline lõpuponnistus, mille käigus suudeti 4 minutiga 12 punkti visata, lubades vastastel vaid 4 silma saada. Siiski, ei olnud see piisav, et kodumäng võita. Mängu päästnud vaid viimasel veerandil 100% tabavusega vabaviskeid sooritades – 4 eksimust vabavisetel tähendas, et veerandaeg lõppes viigiliselt, 14-14, ja kogu mäng kaotati napilt, 57-60 skooriga. Õnneküttide õnn oli jäänud riietusruumi.