8.vooru esimene mäng nagu copy-paste 1.vooru mängust samade meeskondade vahel!

  VS 

04.12.18 kell 20.00 toimus Retlar Harrastuskorvpalli Liiga raames TalTech Spordihoones vastasseis kahe üksteist väga hästi tundva ja üksteisest lugu pidava meeskonna vahel. BC Sulev võõrustas 8.vooru mängus BC Forwards/Retlar Legends/35+ meeskonda. Meeskondade esimese mängu suutsid foorwardslased 77-57 skooriga kodus võita, aga karukoopasse minnes ei saa tulemust iial ette ennustada.

I veerandil, võrreldes meeskondade omavahelise mänguga BC Forwards/Retlar Legends/35+ kodusaalis, oli näha, et BC Sulev oli seekord samas sõiduvees. Kui esimeses mängus suutsid sulevipojad 14 silmaga veerandaja võita, siis teises kohtumises suutis kodumeeskond sisuliselt oma sama ära teha, ent seekord olid foorwardslased ka rohkem pildis. Kui esimeses mängus lõppes veerandaeg sulevlaste 10-0 lõpuspurdi toel 14-7 võiduga, siis kordusmängus pidi meeskond punkt-punkti mängus 15-17 kaotust tunnistama. Ent BC Sulev näitas oma sisu, mis on paljude meeskondade jaoks vaid märg unenägu.

II veerand see-eest oli üsnagi üks-ühele võrdne esimese mänguga…alguses mõned punktid siia-sinna, siis foorwardslased üllatasid Sulev Reinpuu kasvandikke 8-0 spurdiga. Esimeses mängus oli spurt 7-0. Edasi tiksuti punkt-punkti mängu, ja kui esimese mängu II veerand lõppes BC Sulevi jaoks 18-26 kaotusega, siis korduskohtumises olid numbrid 14-25. Ja poolajale vaatasid koduväljaku eelise omajad vastu 29-42 kaotusseisule.

III veerandil oli jõuvahekorrad samad, mis esimeses mängus. Mõlemas mängus suutis BC Forwards/Retlar Legends/35+ 7 silmaga oma paremuse maksma panna, ent teises, ehk käesolevas mängus, tuli selleks rohkem vaeva näha. Siiski algse rabeduse järel tehti paar minispurti, ja BC Sulev pidi 12-19 ( esimene mäng 14-21) veerandajaga minema vastu viimasele veerandile üldskooriga 41-61.

IV veerandil suutsid Sulev ja Co hoopis rohkem sisu näidata. Külalismeeskond BC Forwards/Retlar Legends/35+ jaoks oli tegemist ühe raskeima veerandiga antud paari kahe mängu puhul. Punktid olid visad tulema, samas, kui BC Sulev lahendas oma puzzled selgemalt ja sirgjoonelisemalt. Kui esimese mängu lõpus suutsid sulevalsed kaotada 11-23 veerandi, siis teises kohtumises suudeti vääriliselt kaotada, 13-14 skooriga. Ja nagu esimeses mängus särasid tablool numbrid 77-57 kodumeeskonna poolt, siis sel korral skoor palju ei erinenud…54-75 seisuga, ent vapralt lõpuni võideldes, pidi BC Sulev tunnistama külaliste võitu. Paraku ei päästnud ka vanameister Arne Liim`i panusest, ja samas loodab Liiga korralduskomitee, et vigastus noorsandil ei ole pikaldane ( kerge vigastuse lootus).