6.vooru viimane paar pani vooru lukku!

  VS 

Neljapäeval, 15.11.2018, toimus teinegi mäng Retlar Harrastuskorvpalli Liigas, kui kell 21.00 Sõle Spordikeskuses pistsid rinnad omavahel kokku Põhja-Tallinna omad pojad KK Pelgulinn meeskonnast, ja kaubanduses ilma tegev Coop/Mefab meeskond. Arvestades positsioone turniiritabelis, oleks võinud ennustada vihast andmist. Ent, pall on ümmargune, ja, kui ühel meeskonnal, tundus, et oli hooaja parimate kokkulangevustega päev, siis teine meeskond leidis end justkui halvima päeva otsast.

I veerandil sai “sae korralikumalt käima” külalismeeskond Coop/Mefab. Lubati KK Pelgulinn meeskonna mängijatel pigem vabaviskeid harjutada, samas, ise igalt liinilt punktiskoori kasvatades. Ja kuigi kodumeeskond oli edukam vabavisetel, ei piisanud sellest, et küllalistest paremad olla. 8-12 seisul läksid meeskonnad mini-break`le.

II veerandil alustas küll resultatiivsemalt Coop/Mefab, ent KK Pelgulinn oli teinud omad järeldused – uskumatu, et 2 minutiga suudab meeskond analüüsi ära teha, saunas kondid pehmeks lasta, ja siis veel mõned soojendusvisked teha enne teist veerandit. Täpsemalt, kui külalised olid oma 2+1 saja-protsendiliselt realiseerinud, tegid pelgulinlased viisaka 6-0 spurdi. Ja kui kaubanduskoja liikmed veel korra tabasid keskpositsiooni viske, oli pelgulinlastel taas vastus lihtne tulema. 10-0 spurt oli tõsiasi. Ja kui siis Coop/Mefab veel üritas, ja saadi vabavisetest 1 punkt juurde, tuli oktoobrikuu Parim Läheneja Margus Unt ( KK Pelgulinn  ), ja tõestas, miks tema stabiilsus ära märkimist vääris. Ilma vastuseta 2 kaugviset, ja keskpositsiooni vise, sekka ka vanameister Andres Kollo tabatud lähivise, ja veel üks 10-0 spurt oli reaalsus. Kodumeeskond pani sisuliselt nende kolme spurdiga ka paika päeva plaani. 28-9 võit, ja poolajale vastu minnes turvaline 36-21 ei jätnud palju võimalusi külalistele, kuigi, see oli vaid poolaeg.

III veerandil olid rollid justkui meeskondadel vahetunud, võrreldes I veerandiga. KK Pelgulinn sundis vastaseid vabaviskejoonelt sooritama oma viskeid, ise samas mängulistes olukordades lahendusi otside korvini jõudmiseks. Kui veerandaja 7-ndaks minutiks oli kodumeeskond teinud taas muljetavaldava 19-3 üle sõitmise, püüdis, maksku mis maksab, oktoobrikuu säravaima soorituse teinud  Coop/Mefabi mängujuht Timo Kark mitte alla anda, ja resultatiivse 8 punktiga vähendas allajäämise veerandaja lõpuks veidi viisakamaks. 24-13 võiduga läksid Pelgulinna parimad pojad viimasele veerandile rahulolevalt – üldseis 60-34 seda lubas.

IV veerand oli sisuliselt III veerandi noorem vend, mõlemad meeskonnad olid olukorraga leppinud, ja nii tehti asju, kuidas need ka välja kukkunud poleks. KK Pelgulinn võttis 22-11 võidu mini-lahingust, ja kogu mängu tulemusega 82-45. Arvestades fakti, et Põhja-Tallinna linnapead tegid 24 viga, Coop/Mefab meeste 10 vea vastu, siis ehk oli seegi osa edu võtmest, ja samas, näitas teisalt, et isegi mitte vabavisete kategooriast ei saanud kaubanduskoja liikmed leevendust – üks mäng hooaja peale, kui mitte miski ei laabu.