FKE OÜ esitleb: oktoobrikuu parim mängija – mees nagu ennemuiste!

Veel midagi, mis Retlar Harrastuskorvpalli Liigas toimub ajalooliselt esmakordselt – kuu parima mängija tiitli välja jagamine.

Liiga on koostöös FKE OÜ`ga otsustanud välja jagada liiga põhiturniiri kuu parimale mängijale auhinnakomplekti.

Lubage esitleda, siin ta on, maestro ise:

Oktoobrikuu Best of The Best on Ted Abel meeskonnast KK Pelgulinn. Paljud ehk ei tea, aga seda meest võib nimetada ka päästeingliks, kuna põhitööna päästab see mängumees elusid. Hobi korras korvpalli mängijana võib teda ka oma meeskonna päästeingliks nimetada, kuna oma stabiilse resultatiivsusega annab meeskonnale olulise osa, võidu sepistamiseks.

Oktoobrikuu nelja mänguga kogunes Ted`i arvele keskmiselt 23 punkti, 1,8 kaugviset, ja 6,3 teenitud vabaviset, aidates oma meeskonna võidule kõigis neljas mängus. Väga kiiduväärt näitajad mehelt, kes sünniaasta järgi võiks, aga arvestades esitusi palliplatsil, ei plaani niipea rahu anda noorematele vastasmeeskonna mängijatele. Päästeinglist Igiliikur – nimetagem teda siis nii!!

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja FKE OÜ soovivad omalt poolt kuu parimale mängijale pikka karjääri, ja sportlikke saavutusi. Auhinnad kuu parimale FKE OÜ-lt ja Venus Club`ilt.