Oktoobrikuu parimad erinevates kategooriates – auhinnad Chilli Disc Golfi klubilt!

Järjekordselt, ajalooline hetk, kui Retlar Harrastuskorvpalli Liiga avalikustab liiga ajaloo esimesed kuu parimad, erinevates kategooriates. Mitte kunagi varem ei ole Retlar Harrastuskorvpalli Liiga kuu parimaid välja toonud ( liiga on ju alles nõnda noor veel ). Aga nüüd see siis juhtub, ja juhtuma hakkab veel nii mõndagi…

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga üks hooandjatest,

Chilli Disc Golfi klubi premeerib Retlar Harrastuskorvpalli Liiga mängijaid igakuiselt erinevates kategooriates.

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

Läheneja – PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Puttija – FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

Draivija – 3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Lubage esitleda, Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ajaloo esimesed parimad on koos tulede ja viledega teie eest:

Oktoobrikuu Läheneja on Margus Unt meeskonnast KK Pelgulinn. Kolme mängu keskmine, 23 punkti mängu kohta. Lisaks suutis mängumees ka ohtlik olla nii kaugvisetel (3,3 tabatud kaugviset mängu kohta), saavutades selles kategoorias II koha, kui ka korvi all, võideldes välja keskmisel 7 vabaviset mängu kohta. Ja et sellest veel vähe oleks, oli ka vabavisetel üsna hea % – 81. Ka selles kategoorias auväärt II koht eakale härrasmehele, kes perutab väljakul nagu noor täkk.

Oktoobrikuu Draivija tiitel läheb tõelist harrastuskorvpalli taset näitava meeskonna mängijale. BC Sulev on meeskond, kes on noortesüsteemist alates juba oma ridades üles kasvatanud sellise snaipri, nagu Arne Liim. Seni igas mängus keskmiselt 3,7 kaugviset tabanud mees naudib täiega platsil olemist. Soovitus vastasmeeskondadele – kartke BC Sulevi nr.70-t. Ja kui mees juba niipalju kaugviskeid mängu kohta tabab, siis on ka üldine skoorimine tema jaoks tavaline – keskmiselt 16 punkti mängu kohta (min. 2 mängu). Selles kategoorias asetseb kõrgel, viiendal kohal.

Oktoobrikuu Puttija auhind rändab kuurortpiirkonda Viimsisse. RSK Viimsi meeskonnast on välja sirgunud liiga täpseima käega viskaja. Seda siis situatsioonis, kus vastasel on suisa keelatud viset takistada. Saage tuttavaks – Rivo Talvis. Mees, kes seni toimunud 4 mängus on alati pingilt mängu lülitunud, kuid keda pole häirinud ka see, et külmalt platsile tulles vabaviskeid vaja visata – 90% täpsusega on kõik kotti pannud. Mängu lõpuminutitel kindlasti vastaste hirm, kui taktikaliselt peab vigu tegema hakkama.

Lisaks otsustas Retlar Harrastuskorvpalli Liiga välja anda kuu säravama esituse eest auhinna Coop/Mefab mängijale, Timo Kark`le, kes liiga ajaloolises avamängus Eurofasteners meeskonna vastu viskas 34 punkti, tabas 3 kaugviset, ja teenis 12 vabaviset.

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga ja Chilli Disc Golfi klubi soovivad kõikidele auhinna saajatele palju õnne, ja jaksu korvpalliväljakul, ja vigastuste vabat hooaega kogu liiga mängijatele.