Retlar Harrastuskorvpalli Liiga hooandja – Chilli Disc Golf

On rõõm tutvustada teile Chilli Disc Golfi klubi – Eesti suurima liikmesarvuga discgolfi klubi. Chilli Disc Golfi klubi eesmärgiks on propageerida liikuvat ja sportlikku eluviisi ning edendada discgolfi spordiala Eestis ja kogu Baltikumis. Ehk eesmärgid kattuvad Retlar Harrastuskorvpalli Liiga eesmärkidega. Samas, on ka nemad oma ala entusiastid. Need ka põhjused, miks Chilli Disc Golfi klubi hooandjana liiga tegemistele kaasa aitab.

Discgolf on Eestis aina kasvava populaarsega spordiala harrastajate seas. Tegemist on üldjoontes tavagolfiga sarnase alaga, suurimad erinevused on selles, et palli ja golfikepi asemel on ainult discgolfi ketas, ja palliaugu asemel discgolfi korv. Aga nagu korvpallis, on ka discgolfis vajalik täpset kätt ja stabiilset viset. Ka Chilli Disc Golfi klubi eestvedajate seas on korvpalliga tegelejaid, ja korvpalliklubides on discgolfi harrastajaid.

Chilli Disc Golfi klubi premeerib Retlar Harrastuskorvpalli Liiga mängijaid igakuiselt erinevates kategooriates.

Kategooriad, mille puhul auhindu jagame:

PPG ( parim punkte keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

FT% ( parima vabaviske tabavusprotsendiga mängija, minimaalselt 10 sooritatud vabaviset )

3PMPG ( parim kolmepunkti viskeid keskmiselt mängus visanud mängija, minimaalselt 2 mängu )

Kui kellelgi on soovi rohkem teada saada discgolfist, discgolfi ketastest, soovib seltskonnaga saada discgolfi-alast koolitust, siis võib kontakteeruda Chilli Disc Golfi klubi ühe eestvedajaga, Ralf Rogov`ga meili teel või telefoni teel 58586475.