Harrastusliiga nimisponsor-Retlar OÜ!

Harrastuskorvpalli Liiga on korvpallientusiastidest koosnev kogukond. Meil on hea meel teatada, et meie tegemistega on ühinenud selline mõnus ettevõte, nagu Retlar OÜRetlar OÜ tegeleb tavapäraselt kvaliteetse mööbli tootmisega juba 20 aastat. See aasta on Retlar OÜ juubeliaasta.1.oktoobril saab 20 aastat ja 6 kuud hetkest, millal ettevõte kliente rõõmustama hakkas.

Retlar OÜ on alati pidanud lugu ka spordist ja tervislikest eluviisidest. Spordi osas ei ole ettevõttel otsest suunda. Retlar OÜ usub ja aitavad edasi arendada erinevaid spordivaldkondi. Olgu selleks Eesti kergejõustiklaste olümpiale aitamine, võrkpalli meeste ja naiste koondiste EM ja MM pääsude eest võitlemine, noorte jalgpallurite areng, rahvaspordi üritused või siis korvpallientusiastide abistamine ala arendamisel ja entusiastidest kubiseva klubi võitudele aitamine.

Harrastuskorvpalli Liiga kannab uhkusega Retlar Harrastuskorvpalli Liiga nime!

Retlar OÜ koduleht: www.retlar.ee

Retlar Harrastuskorvpalli Liiga koduleht: www.liiga.bcforwards.ee