Tegevust alustab Harrastuskorvpalli Liiga

Hooajal 2018/2019 alustab Harrastuskorvpalli Liiga, mille eesmärkideks on populariseerida korvpalli, populariseerida korvpalli just harrastajate seas, propageerida tervislikke eluviise, selgitada välja Harrastuskorvpalli Liiga võitja hooajal 2018/2019.

Liiga esimesel hooajal alustab mõõduvõttu 8 võistkonda, kes omavahel kohtuvad põhiturniiril kodus-võõrsil süsteemiga, selgitamaks välja tulemuste põhjal asetused veerandfinaalpaarideks.Veerandfinaalide võitjad pääsevad poolfinaali, kaotajad jäävad mängima kohtadele 5-8. Poolfinaalide võitjad kohtuvad finaalis, selgitamaks debüüthooaja võitja, kaotajad mängivad 3-4 kohale.

Sel hooajal osalevad liigas:

Randvere Harrastajad, RSK Viimsi, Coop/Mefab, BC Sulev, LakiLakid, Eurofasteners, KK Pelgulinn ja BC Forwards/Retlar Legends/35+