Veerandfinaalide avakohtumistele pani punkti kuurort-derby!

 vs 

13.03.2019 kell 19.00 tehti algust Retlar Harrastuskorvpalli Liiga veerandfinaalide avakohtumiste viimase mänguga Karulaugu Spordikeskuses. Kodumeeskond Randvere Harrastajad ja külalistena RSK Viimsi mängijad. Vormikõveras ülesse poole rühkiv meeskond vs stabiilset vormi näitav meeskond.

Meeskondade varajasemad kohtumised on läinud sedasi, et esimene omavaheline mäng, mis toimus 03.10.2018, möödus RSK Viimsi taktikepi all. Kindel võit 86-51 seisuga, ehk +35, ja vastu teisele omavahelisele põhiturniiri mängule. Teine mäng, mis derbyna välja tuua võis, toimus 18.12.2018, kui RSK Viimsi võõrustas Randvere Harrastajaid kodusaalis Meriväljal. Ilmselgelt viimsilased olid juba jõulumeeleolus, sest paremini kui eelmine omavaheline mäng, oli valmis Randvere Harrastajad. Viimsilased flirtisid skooriga, ja võit polnud enam nii mäekõrgune. Seisuga 69-53, ehk “vaid” 16 silmaga murti maha Randvere kihelkond. Reigo ja Tanel olid saanud mehed juba füüsiliselt paremaks, kiiremaks, tugevamaks.

Veerandfinaali avakohtumine kahe meeskonna  vahel oli taas pigem põnev, kui igav. Üllatuseks suutis Randvere Harrastajad meeskond kohe avasetivõiduga mängu juhtima asuda, 18-14. Teisel veerandil õnnestusid rünnakud paremini jälle RSK Viimsil. Skoori eest hoolitseti ühtlaselt, mis tagas ka viimsilastele 17-12 setivõidu, ja nii pidi napilt randverelased minema pikemale pausile 30-31 kaotusseisus. Teisel poolajal sai Randvere Harrastajate jaks otsa, ja lubati RSK Viimsil hullama hakata. 10 minutiga 13-22 kaotus, ja enne viimast veerandit 43-53 seis kodumeeskonna poolt. Viimane veerand oli küll vaid vormistamise küsimus, ent midagi ei saanud külalised lihtsalt. Randvere Harrastajad pingutasid piimhappe pealt, ja 18-23 seisuga tuli vanduda alla RSK Viimsile. Lõppskoor 61-76, ent ei midagi katastroofilist. Parim mäng kindlasti kolme omavahelise mängu võrdluses, ning korduskohtumine võib tulla põnev!